xcentriq Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Czy pełnowymiarowe koło z Audi A4 B7 E8 Sedan 235/45/R17 wchodzi w bagażnik jako zapasowe ?
ksiu85 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Moim zdaniem niema takiej szansy zeby to upchac!!
Krzysiek29 A4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 w B7 mam 235/45/17 sedan i jeszcze luz jest! ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- wkleił bym nawet fote ale nie wiem jak akurat mam bo robiłem ostatnio sesje bo chce sprzedać.
julo23 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 A jest wtedy ten styropian na narzędzia czy idzie samo koło ? Gdzie wtedy wędrują pozostałe rzeczy jak lewarek itp ? Chodzi mi o ory rozwiązanie Audi. Bo ja mam zestaw naprawczy.
Krzysiek29 A4 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 A jest wtedy ten styropian na narzędzia czy idzie samo koło ? Gdzie wtedy wędrują pozostałe rzeczy jak lewarek itp ? Chodzi mi o ory rozwiązanie Audi. Bo ja mam zestaw naprawczy. Jeśli to pytanie tyczy się mnie to już ci przedstawiam z lewej strony w ori futerale masz na zaczepach klucz nakładeczkę na śrubę zabezpieczającą drucik do ściągania dekielków oraz wkręcany hak holowniczy do przodu, z prawej masz windę również w ori futerale też mocowana na zaczepach wciska się to po prostu od góry i to nigdzie nie lata nie tłucze się ja tam jeszcze szmatki wcisnołem między opone a te futeraliki żeby było sztywniej. <br /><br />
julo23 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Dzięki wielki kolego... Możesz to zdjęcie tylko troche większe dać ?
Rekomendowane odpowiedzi