chris.lkr Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam, Jakie grożą mi konsekwencje w sytuacji, gdy jadąc samochodem (ważny przegląd i OC) zostanę zatrzymany przez naszych wspaniałych funkcjonariuszy i w czasie kontroli okaże się, że właściciel auta nie żyje. Czy stróże prawa posiadają taką informację iż właściciel auta zmarł. Pozdrawiam,
cougarr2 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 wydaje mi się że nic ci nie grozi, abyś miał papiery, mówisz że pożyczone i tyle. wątpię ze drogówka ma dane o zgonach właścicieli aut. no chyba ze właściciel poszukiwany był listem gończym lub ENA
eu4yaon Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 chyba, że właściciel siedzi na fotelu pasażera..
chris.lkr Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 chyba, że właściciel siedzi na fotelu pasażera.. możesz rozwinąć tę wypowiedź, bo duchem to może i siedzi ale nie ciałem generalnie, to interesują mnie bardziej rzeczowe informacje pozdrawiam,
fly07 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 chyba, że właściciel siedzi na fotelu pasażera.. możesz rozwinąć tę wypowiedź, bo duchem to może i siedzi ale nie ciałem generalnie, to interesują mnie bardziej rzeczowe informacje pozdrawiam, A oglądałeś film "Ciało"???
Cris Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 gorzej będziesz miał przy kolizji.nie ważne czy Twoja czy tamtej osoby wina dlatego lepiej przerejestrować samochód,tylko że wtedy trzeba iść do sądu.
Dev Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 nic sie nie stanie jezeli auto jest zarejestrowane, ma wazne badania i OC
Marko42 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 tak przy okazji podłączę się pod temat moja Mama parę dni temu zmarła współwłaścicielem samochodu jest brat co zrobić gdyby chciał auto sprzedać ?
Dev Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 najpierw trzeba załatwic temat spadku do 1 miesiąca mozna to załatwic u notariusza po tym terminie trzeba zakłądac sprawe w sadzie
davidoff82 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 sprzedać auto zaufanej osobie z wcześniejszą datą...
chris.lkr Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 najpierw trzeba załatwic temat spadkudo 1 miesiąca mozna to załatwic u notariusza po tym terminie trzeba zakłądac sprawe w sadzie dev, a w przypadku zezłomowania auta jaka jest procedura?
YOGI3000 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 sprzedać auto zaufanej osobie z wcześniejszą datą... Też bym tak zrobił, szkoda czasu na bieganie po urzędach...
Dev Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 najpierw trzeba załatwic temat spadkudo 1 miesiąca mozna to załatwic u notariusza po tym terminie trzeba zakłądac sprawe w sadzie dev, a w przypadku zezłomowania auta jaka jest procedura? tak samo
Rekomendowane odpowiedzi