PPPL Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam, zdarzyło mi się już kilka razy (chyba 4) że przy otwieraniu drzwi kierowcy odsuwa się do samego dołu szyba w drzwiach pasażera, pierwszym razem myślałem że może nacisnąłem przycisk otwierania ale później uważałem i na pewno nie nacisnąłem. mam ustawione że po wyłączeniu zapłonu nie działa odsuwanie szyb do końca po pojedynczym kliknięciu. co może być nie tak że się odsuwa?
leoncjo Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Musi dostawać sygnał na otwieranie, tak jakbyś trzymał kluczyk. Masz jakiś dokładany alarm ... ? Może krańcówka w zamku zwiera, powinno pomóc wyczyszczenie.
PPPL Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 Dokładanego alarmu nie mam, gdyby dostawał sygnał taki jak z trzymania przekręconego kluczyka to by odsuwał obie szyby a nie tylko jedną, chyba że się mylę
marian1960 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 może izolacja na kabelkach do drzwi (w gumowej osłonce)miejsce zginania .w fatalnym stanie-sprawdź
dragon44 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 może izolacja na kabelkach do drzwi (w gumowej osłonce)miejsce zginania .w fatalnym stanie-sprawdź dokladnie, mialem podobnie z centralnym zamkiem, przy otwarciu drzwi kierowcy probowal sie sam zamknac, winne byly poprzecierane kable pod ta gumowa oslonka
Rekomendowane odpowiedzi