Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Likwidacja telefonu stacjonarnego w TPSA/orange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie likwidował ktos z was usługe telefoniczną stacjonarną na łączu TPSA, ale tak by zostawic internet z Neostrady.

Chce zlikwidować to dziadostwo bo tylk odzwonią operatorzy, handlarze totalny spam na telefon, nawet firanki próbowali ostatnio mi wcisnąć:facepalm: Wiem że jest taka mozliwosc by mieć internet a nie mieć telefonu w tpsa ->orange teraz, ale wiaze sie to z opłatą za utrzymanie łacza telfonicznego. tak wiec pytanie, w jaki sposób zerwać umowe?? Ide do tego operatora i mówie co jest grane i odłaczają czy mam jakieś wypowiedzenie jeszcze pisać:facepalm:

Bo na stronie orange to mozna.. sie dowiedzieć o aktualnych promocjach a nic tam nie pisze w przypadku tej opcji co ja chce:whistling:

Opublikowano

jak masz umowe na czas nieokreslony to jak najbardziej mozesz zewrac i podpisac nowa tylko na net + chyba teraz 30zl utrzymanie lini.

---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ----------

a no i wypowiedzenie 30 dniowe ze skutkiem na koniec miesiaca.

Opublikowano
  • Autor

dzieki:wink: pójde do tych głabów zapytać jak to cenowo wyglada, musze umowe znaleźć na tel, bo nawet niewiem jaka jest:facepalm:

Opublikowano

przede wszystkim znajdz umowe, wazne czy okreslony czy nie. jesli okreslony to nie radze rezygnowac bo sciagaja kare umowną.

nie masz jakiegos lepszego operatora w okolicy?

Opublikowano
  • Autor

ja chce zlikwidować telefon po prostu, jeśli chodzi o neta nie narzekam na neostrade, mam 10mb za 49zł:wink: a i tak wiecej nie potrzeba bo i tak strony maja transfery ograniczone wiec czy to bedzie 50mb to i tak strona bedzie ładowała mi sie tak jak na tej 10tce:wink: a ściagać nie ma juz zbytnio skad w porównaniu do wczesniejszych lat:kwasny:

a telfon poprostu generuje koszty, ostatnio starą nakręcili na jakaś tam ksiazke bo to "cegiełka" wydała 150zł za ksiazke która na alegro stoi 30zł, a na paczce jak byk ksiagarnia wysyłkowa wiec dla kogo ta cegiełka:facepalm: tak pozatym dzwoni w cholere naciagaczy tego typu, jak nie netia i ich słitasne oferty to cyfry polsaty ze swoimi super tanimi ofertami:wallbash:

Opublikowano

u mnie liczac ze kosztowac Cie to bedzie 80zł brutto mialbys 40mbit ;)

no ale tak jak mowilem, jak umowa na czas nieokresl. to idzie to szybko z nimi zalatwic ;)

Opublikowano

Ja mam zawieszony telefon i pozstawiłem samą neostradę 20mb i płacę 94zł z utrzymaniem linii. Więc w twoim przypadku zapłacisz koło 90zł za 10mb

Opublikowano

90zł za 10mb :slina: to jest KOSMOS!! w UPC obecnie mam 50mb + TV pełny pakiet + tel nielimitowane rozmowy Polska i świat za 154zł. Jak tylko przeglądasz strony to może warto by zainteresować się internetem mobilnym(nie mam doświadczenia z tym, więc nie napisze nic o konkretnej ofercie operatorów). Co do rozwiązanie umowy to sądzę, że na Błękitnej linii TP dowiesz się wszystkiego.

Opublikowano
90zł za 10mb :slina: to jest KOSMOS!! w UPC obecnie mam 50mb + TV pełny pakiet + tel nielimitowane rozmowy Polska i świat za 154zł. Jak tylko przeglądasz strony to może warto by zainteresować się internetem mobilnym(nie mam doświadczenia z tym, więc nie napisze nic o konkretnej ofercie operatorów)

Nie porównuj TPSA do kablowki :facepalm:

Opublikowano

A czym w tej chwili różni się kablówka od oferty TP. TP oferuje to samo co UPC, czyli telefon internet i TV, więc nie widze różnicy.

Opublikowano

Prosze Cie, TP to miedz z PRL-u a UPC to swiatłowody, widzisz roznice?

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

To że oferują coś nie znaczy ze to dobrze działa.

Opublikowano

Taka moja mała sugestia, jeżeli chcesz cokolwiek załatwić w TP to proponuję osobiście i na piśmie z kopią, co by poświadczyli, otrzymanie pisma. Po rozmowie z konsultantem, przez 3 miesiące prowadziłem zaciętą bitwę o wyłączenie niezamawianych usług i przywrócenie dotychczasowego numeru telefonu. Jak to na infoliniach bywa, nie było nawet kogo zj***ć, bo za każdym razem z kim innym rozmawiasz i od początku opowiadasz całą historię....

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

No dobra UPC UPC UPC, ale ten operator nie jest ogólnopolski, ze wszystkich mozłiwych najlepsze jest tpsa niestety w moim terenie, nie narzekam na ich usługi, interenrt u mnie lata prawie 24h(na poprzednim forum był licznik czasu i byłem w pierwszej 10tce:decayed: najdłuzej zalogowanych)

Ja tylko narzekam na niepotrzebny telefon:wink:

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ----------

Taka moja mała sugestia, jeżeli chcesz cokolwiek załatwić w TP to proponuję osobiście i na piśmie z kopią, co by poświadczyli, otrzymanie pisma. Po rozmowie z konsultantem, przez 3 miesiące prowadziłem zaciętą bitwę o wyłączenie niezamawianych usług i przywrócenie dotychczasowego numeru telefonu. Jak to na infoliniach bywa, nie było nawet kogo zj***ć, bo za każdym razem z kim innym rozmawiasz i od początku opowiadasz całą historię....

domyślam sie że to bedzie problem:kwasny:

Opublikowano

W Twoim przypadku troszkę o co innego chodzi, więc na spokojnie. Nic na gębę, wszystko na papier.

Opublikowano

No dobra UPC UPC UPC, ale ten operator nie jest ogólnopolski, ze wszystkich mozłiwych najlepsze jest tpsa niestety w moim terenie, nie narzekam na ich usługi, interenrt u mnie lata prawie 24h(na poprzednim forum był licznik czasu i byłem w pierwszej 10tce:decayed: najdłuzej zalogowanych)

Ja tylko narzekam na niepotrzebny telefon:wink:

Moja wypowiedz byla do kolegi Lukasz_mk2, ja akurat znam rynek telekomunikacyjny bo sam w takiej firmie pracuje.

Opublikowano
Ja mam zawieszony telefon i pozstawiłem samą neostradę 20mb i płacę 94zł z utrzymaniem linii. Więc w twoim przypadku zapłacisz koło 90zł za 10mb

Ja za neta 10 MB i utrzymanie linii płacę dokładnie 91 zł :thumbdown:

Opublikowano

To średnio sie opłaca, lepiej wziąć tel z internetem, w pakiecie będzie taniej i zawsze coś w ramach abonamentu można wydzwonić, a później jak przeszkadza to go wyłączyć i nie będzie brzęczał.

Opublikowano

To średnio sie opłaca, lepiej wziąć tel z internetem, w pakiecie będzie taniej i zawsze coś w ramach abonamentu można wydzwonić, a później jak przeszkadza to go wyłączyć i nie będzie brzęczał.

Tyle że stacjonarny w ogóle nie jest nam potrzebny. Wiec nie wiem czy jest sens zakładać stacjonarny.

Opublikowano

Jesli moge wtracic swoje 2 gr.

To mam zalozonego live boxa net 6M telefon stacjonarny free w Pl i telewizja. I niech h...to strzeli ostatni raz!! 6 miesiac walcze zeby naprawili usterke telefoniczna,no nie idzie gadac przez telefon szumi charczy masakra,linie sprawdzali wymienialem aparat telefoniczny i live boxa i bezskutecznie a najgorsze ze nikt nic nie moze zrobic a dzwonienie na infolinie mija sie z celem!! Napisalem odrecznie pismo do glownej siedziby o likwidacje telefonu i zobaczymy hu..im w d..jak mam oplacac rachunki za cos co nie dziala jak nalerzy?!

Maciej Stuhr INFOLINIA - COOLKEYPLAY - YouTube

Opublikowano
Jesli moge wtracic swoje 2 gr.

To mam zalozonego live boxa net 6M telefon stacjonarny free w Pl i telewizja. I niech h...to strzeli ostatni raz!! 6 miesiac walcze zeby naprawili usterke telefoniczna,no nie idzie gadac przez telefon szumi charczy masakra,linie sprawdzali wymienialem aparat telefoniczny i live boxa i bezskutecznie a najgorsze ze nikt nic nie moze zrobic a dzwonienie na infolinie mija sie z celem!! Napisalem odrecznie pismo do glownej siedziby o likwidacje telefonu i zobaczymy hu..im w d..jak mam oplacac rachunki za cos co nie dziala jak nalerzy?!

Maciej Stuhr INFOLINIA - COOLKEYPLAY - YouTube

Przepraszam za OT.

Mojej mamie po rozmowie telefonicznej, konsultant z TP, bez jej zgody i aprobaty, włączył usługę FUN PACK HD, wyłączając dotychczasowy nr telefonu. Przez 3 miesiące trwała walka z nimi o przywrócenie numeru i wyłączenie FunPacka. Żeby było śmieszniej, numer telefonu mojej mamy dostała jakaś kobieta z pod Łodzi. Przez 3 miesiące przychodziły faktury do zapłacenia, za coś czego nie było. Po ostrych awanturach wszystko wróciło do stanu poprzedniego....