SzakalA4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam,mam problem z ekranem, przestał nagle działać. Funkcje działają ,ale nie wiem jakie. Ekran czarny. Dziś było bardzo gorąco czy temperatura ma coś do znaczenia ? Jak można to naprawić, ktoś się spotkał z czymś takim??
steve69 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 A nie wyłączyłeś go przypadkiem sam przyciskiem "RESET" na manetce wycieraczek? -- Pozdrawiam. Sławek
SzakalA4 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie, normalnie działał a po ponownym uruchomieniu auta już przestał działać.
nastradamus Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 jeśli słońce świeciło na niego pewnie taśma się odkleiła przy wyświetlaczu... trzeba by rozebrać i sprawdzić...
SzakalA4 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 byłem u fachowca i połączenia są ok. Ale testu zegarów na VAG nie przeszedł ,jak nie działał tak nie działa. POMOCY. Czy ktoś zna speca od zegarów w Warszawie i okolicach?
Rekomendowane odpowiedzi