Tommy Gun Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Profil jest w sam raz, tez musze wyslac licznik do wymiany FISaKilka lini zdechlo na zawsze Szczerze nie wiem czy znajdzie się tańsza oferta niż w aceef. Tym bardziej że dostajesz pisemną gwarancję a nie na słowo. Wszystko zaplombowane, wyczyszczone, żadnego kurzu, nie można niczego zarzucić. Dev ty masz Jaegera czy Vdo ?? Licznik przygasa w cieplejsze dni czy "tylko" stracił linie ??
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A ch... wie co mam Zwykle jest tak ze brakuje z 20 linii poziomych i pionowych ale po kilku minutach czesc wraca do zycia
slavko87 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 chcesz moze oslone na obudowe filtra powietrza? Delikatnie peknieta, skleisz,prysniesz na czarny mat i masz jak znalazl:wink:
Tommy Gun Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Slavko, mniej więcej kojarzę tą osłonę, ale jeśli możesz to podeślij zdjęcie Devastation, prawdopodobnie połączenie jest słabe i obejdzie się bez wymiany.
slavko87 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zobacz u mnie w wątku jest foto a ta do sklejenia za free Ci dam bo i tak leży i przeszkadza
Rekomendowane odpowiedzi