rafpia86 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 ten patent zrobie w mojim 1.9 tdi tez mam tam 15w40 zmienie na 10w40 chyba masz coś nie po kolei pod kompułą Kolego sorry że tak pisze ale ziemniaki mi gnija w piwnicy jak to czytam lejesz od razu do auta 5W-40 np Motul X-Cess i po temacie Kolego nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie i wtedy będzie klops. Po to jest forum żeby zaczerpnąć porady, moje pytanie czy wypowiedzi mogą ci się nie podobać ale bądź na tyle MIŁY i schowaj swoje chamskie wypowiedzi do kieszenie bo takich to nam tu nie potrzeba.I tak wo gule to ciekawe porównanie do ziemniaków... czy na pewno to zemną jest coś nie tak? hehe pozdrawiam:) ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- ten patent zrobie w mojim 1.9 tdi tez mam tam 15w40 zmienie na 10w40 PS. Kolego rafpia86, czy moglbys nam napisac (np. w opisie profilu)... z jakiej miejscowosci jestes. Bo tak, to trudno cos doradzac. Gotowe Pozdrawiam
Dev Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Klego to jest forum a nie kącik wesołego Downa chcesz zaczerpnąc wiedzy to grzecznie czytaj i nie komentuj jeżeli masz odmienne zdanie na ten temat to nalej "Kujawskiego"
rafpia86 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Klego to jest forum a nie kącik wesołego Downachcesz zaczerpnąc wiedzy to grzecznie czytaj i nie komentuj jeżeli masz odmienne zdanie na ten temat to nalej "Kujawskiego" Wdzie ze ktoś tu ma problemy z sobą. żal...
Sztomel Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie ma się co denerwować. Koledzy z doświadczeniem radzą od razu zmienić olej na właściwy i tak też zrób. Zdaje się, że poprzedni właściciel miał problemy finansowe bo chciał zaoszczędzić parę groszy lejąc olej mineralny a faktycznie tylko mógł sobie pogorszyć sprawę ale ... sprzedał auto i ma to w d...
Rekomendowane odpowiedzi