polny Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 <br /><br /> To będzie 1BE czy 1 BA bo wytarły mi się kolory na spręzynach .... Na przodzie jest tak jakby jedna kropka biała i dwie ciemniejsze... Bardzo proszę o Pomoc.
MASATO Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 jeśli jest tam między innymi kropka biała to masz 1BA a jeśli jest szara a nie biała to może być 1BE
polny Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Na pewno są 3 kropki. Jedna chyba biała i dwie tak jakby brązowe ?? były takie oznaczenia wogóle... ?
pioteros Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 amory sa seryjne? bo jesli tak zobacz, jesli sa czarne to masz 1ba, jesli czerwone/niebieskie to masz 1be w co watpie patrzac na fotke
MASATO Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 tak były takie: 1 biała i 2 brązowe to seryjne sprężyny 1BA dla sedana 1.9TDI
polny Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Wielkie dzięki w takim razie to musi być to... ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ---------- A powiedz mi jeszcze tak z doświadczenia , jak patrzysz na tą fotkę auta to wygląda to jak 1 BA ??
radimm Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Wielkie dzięki w takim razie to musi być to...---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ---------- A powiedz mi jeszcze tak z doświadczenia , jak patrzysz na tą fotkę auta to wygląda to jak 1 BA ?? wygląda na 1BA - wysoko jest
Rekomendowane odpowiedzi