Opublikowano 27 Marca 201412 l Autor Artur ty mi się tu nie czepiaj niektórzy przy 19" mają mniejsze wkłady:grin:
Opublikowano 29 Marca 201412 l Artur ty mi się tu nie czepiaj niektórzy przy 19" mają mniejsze wkłady:grin: ino nimce Tak sobie nadrabiam spam z całego tygodnia, przeglądam wątek za wątkiem, czytam o nowych tarczach Ucha i tylko czekałem aż ktoś niżej wspomni o mnie i o moich heblach 288/245 przy 19" - nie zawiedliście mnie Panowie!!! :grin: Ale już niedługo... nowy zestaw czeka na montaż
Opublikowano 31 Marca 201412 l Artur ty mi się tu nie czepiaj niektórzy przy 19" mają mniejsze wkłady:grin: ino nimce Tak sobie nadrabiam spam z całego tygodnia, przeglądam wątek za wątkiem, czytam o nowych tarczach Ucha i tylko czekałem aż ktoś niżej wspomni o mnie i o moich heblach 288/245 przy 19" - nie zawiedliście mnie Panowie!!! :grin: Ale już niedługo... nowy zestaw czeka na montaż ..........dzwoń do Griszy...upalał taki zestaw wczoraj.....jedno lepszejsze hamowanko i takie jakby buczenie potem już tylko
Opublikowano 25 Kwietnia 201412 l Autor Narazie kebaby:grin: zbieram graty:whistling: ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- W sumie to nowa antena wpadła
Opublikowano 1 Maja 201412 l Autor Święto Pracy uczczone i przymiarka Dzięki panowie za części,narzędzia i pomoc:thankyou2:
Opublikowano 1 Maja 201412 l Dobry ruch ucho!!! Na dzień dzisiejszy oboje mamy auta w tym samym stanie - bez ryja :naughty:
Opublikowano 1 Maja 201412 l Autor teraz sobie bedzie wygladac Ucho!!! będzie zacnie !!! też tak myślę ale na razie limited ucho edition:grin:
Opublikowano 3 Maja 201412 l Witam sąsiada Widziałem dzisiaj że stoi bez zderzaka i tak sobie pomyślałem że gładzisz albo będzie dokładka z sline. Ja będę przez zimę szukał takiej dokładki i będzie rezanko Ogólnie Audi piękne, duuuużo pracy wpakowane, ale efekt świetny!
Opublikowano 3 Maja 201412 l Autor Witam sąsiada Widziałem dzisiaj że stoi bez zderzaka i tak sobie pomyślałem że gładzisz albo będzie dokładka z sline. Ja będę przez zimę szukał takiej dokładki i będzie rezanko Ogólnie Audi piękne, duuuużo pracy wpakowane, ale efekt świetny! serducho już wymieniłeś