Arturoo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 jak z felgą ? trza ją było zmieniać....by jakoś wyglądały wewnątrz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Artur ty mi się tu nie czepiaj niektórzy przy 19" mają mniejsze wkłady:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 ino nimce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Artur ty mi się tu nie czepiaj niektórzy przy 19" mają mniejsze wkłady:grin: ino nimce Tak sobie nadrabiam spam z całego tygodnia, przeglądam wątek za wątkiem, czytam o nowych tarczach Ucha i tylko czekałem aż ktoś niżej wspomni o mnie i o moich heblach 288/245 przy 19" - nie zawiedliście mnie Panowie!!! :grin: Ale już niedługo... nowy zestaw czeka na montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Maniek nie pękaj nie tylko ty masz taki mały zestaw:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Artur ty mi się tu nie czepiaj niektórzy przy 19" mają mniejsze wkłady:grin: ino nimce Tak sobie nadrabiam spam z całego tygodnia, przeglądam wątek za wątkiem, czytam o nowych tarczach Ucha i tylko czekałem aż ktoś niżej wspomni o mnie i o moich heblach 288/245 przy 19" - nie zawiedliście mnie Panowie!!! :grin: Ale już niedługo... nowy zestaw czeka na montaż ..........dzwoń do Griszy...upalał taki zestaw wczoraj.....jedno lepszejsze hamowanko i takie jakby buczenie potem już tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 działasz coś w temacie czy okupujesz kebaby na śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Narazie kebaby:grin: zbieram graty:whistling: ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- W sumie to nowa antena wpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 fajna......też trza będzie się z takową przeprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Święto Pracy uczczone i przymiarka Dzięki panowie za części,narzędzia i pomoc:thankyou2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 teraz sobie bedzie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ucho!!! będzie zacnie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dobry ruch ucho!!! Na dzień dzisiejszy oboje mamy auta w tym samym stanie - bez ryja :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 teraz sobie bedzie wygladac Ucho!!! będzie zacnie !!! też tak myślę ale na razie limited ucho edition:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 no no panie coś się tu dzieje widze teraz to bedzie to panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ucho jest w pyte ja bym tak zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 tylko że policmajstry się czepiają już mnie dojechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ...furmanka wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camillotychy Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam sąsiada Widziałem dzisiaj że stoi bez zderzaka i tak sobie pomyślałem że gładzisz albo będzie dokładka z sline. Ja będę przez zimę szukał takiej dokładki i będzie rezanko Ogólnie Audi piękne, duuuużo pracy wpakowane, ale efekt świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam sąsiada Widziałem dzisiaj że stoi bez zderzaka i tak sobie pomyślałem że gładzisz albo będzie dokładka z sline. Ja będę przez zimę szukał takiej dokładki i będzie rezanko Ogólnie Audi piękne, duuuużo pracy wpakowane, ale efekt świetny! serducho już wymieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi