Frimuś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mi za seicento zaśpiewali 200zł dopłaty jakbym chciał przepisać je na siebieBo co?Zniżki nie te Lata nie te Pojemność nie taka????? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Nie wiem dlaczego. Zniżki pełne,lata też także to ich widzi mi się także wolałem żeby żona jeździła z umową i święty spokójDokładnie.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja golfem tak jezdzilem chyba ponad 2 lata i nie bylo zadnych przypalow podczas kontroli. Auto mialem na siebie zarejestrowane na SD, a w ubezbieczeniu bylo caly czas na blachy poprzedniego wlasciciela SMI. Co prawda to koles yebnal byka w ubezpieczalni, a mi jakos zawsze sie zapominalo, zeby to pozmieniac itd, az w koncu po tym czasie zadzwonilem i przepisali mi na SD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ucho, kolejna propozycja. Gwint bieda... Na działce Ci to ogarnę... Będziesz se mógł regulować... - jedna nakrętka, lub - 4 nakrętki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ucho, kolejna propozycja. Gwint bieda... Na działce Ci to ogarnę... Będziesz se mógł regulować... - jedna nakrętka, lub - 4 nakrętki... He he he Może się też skuszę[emoji39] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Worek nakrętek gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 rezacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Może dwie rury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Multis tuś jest ciul ja już mam ale w c5 by to miodzio było kiedy rezamy damy radę twojego awanta tak wyrezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Multis tuś jest ciul ja już mam ale w c5 by to miodzio było kiedy rezamy damy radę twojego awanta tak wyrezać Pewnie , zamawiam do A3 szpachle, to może zamówie więcej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ucho.77 czy w Twoim projekcie masz założoną gałeczkę s-line od A3 czy jest to od A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donalex Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cześć czy mógłbyś napisać ile Cię kosztowała wymiana obudowy lusterek na chrom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ucho.77 czy w Twoim projekcie masz założoną gałeczkę s-line od A3 czy jest to od A4? To jest swap A3 z A4 gałka a3,mieszkania a4 Cześć czy mógłbyś napisać ile Cię kosztowała wymiana obudowy lusterek na chrom ? Coś ~200zeta, to są obudowy InPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tak właśnie myślałem bo jest taka malutka Podoba mi się, kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Gałki z A3/4 są takie same, różnica jest tylko w wielkości mieszka/ramki Dziadek trafił do galerii sław http://a4-klub.pl/index.php?/topic/344012-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum-galeria-slaw-2016/ za głosy Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wszystko dzięki moim kółkom, należy się browar. Pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jakie "jot" jest tych fel?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Joot jest łosiem a pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 ahaa... no nie powiem mimo takiego "jot" ładnie sie prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Ex właściciel nie raz dzwoni że chce odkupić Edytowane 2 Maja 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 ...Niemiec płakał jak sprzedawał... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi