ucho.77 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dzięki Prosi się o nową dokładkę ale zima idzie i raczraczej w tym sezonie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Teraz będą nowe heble [emoji12] [emoji12] [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Teraz będą nowe heble [emoji12] [emoji12] [emoji12]O tym to już nie wspomnę Tylko dlaczego tak późno ja się pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Michał jak to mówią lepiej późno niż wcale Edytowane 7 Listopada 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie wiem o czym w mówicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jak po tylu latach Twoim zdaniem ocenilbys swoje auto? Czy poziom bezawaryjnosci i przyjemnosci z jazdy jest w porzadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jak po tylu latach Twoim zdaniem ocenilbys swoje auto? Czy poziom bezawaryjnosci i przyjemnosci z jazdy jest w porzadku?Jak stoi nim na bazie to wtedy jest najmniej awaryjne [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Michał coś w tym prawdy jest ALE mimo wszystko 80tkm już mi nim stukneło i jak na najbardziej zdupiony motor nie powiem złego słowa na niego i za uja bym go nie zamienił (chyba że padnie to będzie swap na bp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Gdzieś tam w to błoto wjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Na lanie zjechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Na lanie zjechałem Ja i fota wpadła Sesja fajna ale mógł się Tomasz bardziej postarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dawno nic modzie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Turbo powiedziało papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Turbo powiedziało papa:grin:Na każdego przyjdzie kiedyś pora [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Na każde turbuleum przychodzi kiedyś czas. Regenerujesz czy pakujesz używke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Regeneracja była, bo z używkami bywa różnie Ponoć już się składa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kurde ale fajnie znowu nowa część wpadła [emoji3]Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jakie miales objawy? Zdechlo calkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Zaczęło być ją słychać, i dupła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalbi Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie chciales hybrydy lub wiekszego turbo jak zdechło to mozna bylo sie zastanowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi