gasolie_kraft Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam,staralem sie samemu znalesc podpowiedz na forum ale albo nie znalazlem albo nie zrozumialem jak to zrobic Posiadam program vag wiec nie mam problemu z laczeniem sie:naughty: zmienilem tarczke licznika wraz z silniczkiem,wczesniej mialem przed lift 220km/h 1996 teraz mam polift 260km/h 1998. Jak mam zakodowac? Po wlaczeniu programu vag-licznik odrazu wpisac kod z nowego licznika w ktorym byla ta tarczka? Z gory dziekuje za pomoc, unieruchomilo mnie to zdeka na jakis czas, bo licznik przeklamuje
domjenick Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 na pewno nie zrobisz tego z poziomu vaga
arre Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 vag-tacho i zmiana wsadu w zaleznosci od silnika... z tego co wodze licznik masz od benzynki a silnik na gnoj wiec bedzie przeklamywac...
gasolie_kraft Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 od AFNa to samo co u mniie, nie benzyna... vag-tacho ok dzieki
arre Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 jezeli masz licznik z tdi i wkladasz do tdi to tarczka chyba do 220 tylko i wtedy nie bedzie przeklamywac vag-tacho to jak przekladasz z benzyny do diesla czy na odwrot to wtedy przeklamuje
gasolie_kraft Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 niby jest jakis sens, ale polifty maja 260 w dieslu i wszystko hula normalnie, w serii. Bede kombinowal, w razie W mam drugi kompletny licznik, szkoda tylko ze bez fisa.
Rekomendowane odpowiedzi