Tommy Gun Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam, bardzo proszę o zerknięcie na logi z mojego nowego, przedwczorajszego nabytku, AFN rocznik 99, na blacie 257 tys. Na razie zrobiłem statyczne i bs, nie chcę gnieść dynamicznie auta bo nie jestem pewien kondycji rozrządu - będzie wymieniany w przyszłą sobotę. A oto i one: statyczne: Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 007 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 012 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 020 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM BS: Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
grzegorzmen Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 nic złego w tych logach nie widać . zmień rozrząd , zrób dynamiczne
Rekomendowane odpowiedzi