trzeciaq Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam, Dzis odebralem furke od lakiernika i co dziwne , po splukaniu szyby nie opuszczaja mi sie spryskiwacze reflektorow, musze je wcisnac recznie wtedy woda leci na leflektory i sie chowa, i nie wiem co jest grane. Po zalaczeniu sie jest taki ruch jakby chcialy sie schowac ale cisnienie wody w wezu widocznie nie pozwala sie wsunac , czy trzeba je jakos odpowiecznic czy podlaczyc jakies odprowadzenie wody z wezyka od spryskow ??
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Trzeba sprawdzić czy wszystko zostało dobrze złozone reklamuj .
yaboo Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 cos musi obcierac i blokowac dokładnie pył po szlifowaniu papierem mógł sie dostać w prowadnice sprysków i teraz mają ciężko sie schować, działanie jest proste ciśnienie płynu je wysuwa, nie ma tam wielkiej filozofii
.Pablo. Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 cos musi obcierac i blokowac dokładnie pył po szlifowaniu papierem mógł sie dostać w prowadnice sprysków i teraz mają ciężko sie schować, działanie jest proste ciśnienie płynu je wysuwa, nie ma tam wielkiej filozofii Koledzy mają rację trzeba wyczyścić prowadnice za cofanie się sprysków odpowiada sprężyna ale jak jest zabrudzona prowadnica albo nie przesmarowana odpowiednim płynem do spryskiwaczy to tak się dzieje. Ps jedź na reklamacje
trzeciaq Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 a w wezyku nie ma jakiegos zaworku jednokierunkowego co puszcza wode zeby pompka caly czas nie ciagla ??
pioteros Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Nie ma, to pompka przy zbiorniku wytwarza cisnienie ktore otwiera spryski, a sprezyna cofa je do pozycji zamknietej, wtedy kiedy pompka przestaje pompowac Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m
trzeciaq Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 okazalo sie ze przewod byl zagiety na rogu i dlatego sie nie opuszczaly
Rekomendowane odpowiedzi