Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APS] Seiko - Silver & Black :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamietaj ze masz orginalnie licznik zanizony o +-7%

Nawet w takim restrykcyjnym kraju jak norwegia jest dozwolone zwiekszenie obwodu kola o max 5%

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

Opublikowano

DSC_0439.jpg

215/45/18 na 8". więc jakiegoś super naciągu na 8,5 raczej być nie powinno. a co do kolein , 225 czy 215 ciągnąc i tak będzie:wink: fizyki nie oszukasz.:naughty:

Opublikowano
  • Autor
http://s10.postimg.org/m07hm8n39/DSC_0439.jpg

215/45/18 na 8". więc jakiegoś super naciągu na 8,5 raczej być nie powinno. a co do kolein , 225 czy 215 ciągnąc i tak będzie:wink: fizyki nie oszukasz.:naughty:

thx za fote, wygląda ok. z tymi koleinami to już testowałem bo miałem wczesniej 225/45/17 i jak przeszedłem na 215 była różnica, może lepiej by było gdybym tego nie testował :wink: mniejszy problem z wyborem hehe

próbuję przebrnąć przez temat "pokaz swoje fele" słabo z 18" :kwasny: ale jeszcze sporo stron zostało :decayed:

Opublikowano

Ja mam 225/45/17 na przodku i ciagnie jak cholera po dziurach. I zmieniam teraz na 215/45 zobacze jak bedzie

Opublikowano
  • Autor

no to wstępnie przebrnąłem przez temat "pokaż swoje fele" szkoda ze w wielu opisach brak pewnych informacji ale mimo to w rezultacie okazało się ze przodują 17" :wink: a przy 18" 90% zakłada 225/40. Przeszperałem też sporo wątków "Moje Audi - B5" i statystyka jest podobna. Nie pozostaje mi nic innego jak jednak podążyć za statystyka i zaopatrzyć się w 225/40. Po pewnym czasie zapewne będę znał każdą koleinę w mieście i ja omijał :decayed: Dzięki wszystkim za podpowiedzi i opinie. Teraz czas na zakupy :grin:

Opublikowano

Lecisz z tematem :decayed:

Opublikowano

A dupsko bedzie bolec

Opublikowano
  • Autor
Lecisz z tematem :decayed:

weź mi przypomnij jaki powinien być min index nośności w B5 bo nie mam teraz dostępu do książki :kwasny: a wybieram gumy i by mi się przydało przypomnienie :wink:

BTW czy z tematem polecę zobaczymy, sporo czeka: lato idzie muszę klimę zrobić bo mi się w zeszłym sezonie coś pochrzaniło, czujnik samo poziomu, wciąż ta klamka kanapy nie zrobiona i kilka innych rzeczy i nie wspominając ze moja mi obiła obydwa zderzaki w ciągu ostatnich 2mc :facepalm: muszę jej kupić jakieś wozidło bo na nowym setupie aż boję się pomyśleć :kwasny:

Opublikowano

91H w orginale dla V6 :wink:

Opublikowano
  • Autor
91H w orginale dla V6 :wink:

thx, mam wszystkie parametry, teraz tylko zdecydować się na producenta :wink:

Opublikowano

jak wybierasz z nizszej półki to maxxis robi za***iste opony :decayed:

Opublikowano

Ładna :)

Podoba mi się szczególnie ta skóra :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
jak wybierasz z nizszej półki to maxxis robi za***iste opony :decayed:
pewnie coś ze średniej, ale myślę też nad TOYO, miałem na Volvinie proxes-y i w zakrętach szła jak przyklejona :decayed:

---------- Post dopisany 02-04-2014 at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2014 at 13:39 ----------

No dobra papcie wybrane, teraz będą TOYO Proxes T1-R zobaczymy po założeniu jak avancik będzie wchodzić w zakręty :naughty:

---------- Post dopisany 05-04-2014 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2014 at 15:50 ----------

Takie małe pytanko, czy lotka na klapę w S4 jest taka sama jak w RS4? Tak coś mi chodzi po głowie i nie wiem czy to warte zachodu :wink:

---------- Post dopisany 16-04-2014 at 05:09 ---------- Poprzedni post napisany 05-04-2014 at 16:42 ----------

no dobra, sprzet juz czeka na montaz :decayed: jest jedna mala kwestia. o ile dluzsze musza byc sruby do ET35? albo inaczej jaka dlugosc? bo podejrzewam ze trzeba bedzie zmienic, komenty mile widziane :wink:

Opublikowano

ty lepiej majster melduj kiedy na flache wbijasz:decayed:

srubki +10mm

Opublikowano

Poplyn wpław do nas na flache

Opublikowano
  • Autor
ty lepiej majster melduj kiedy na flache wbijasz:decayed:

srubki +10mm

po pierwsze primo ultimo: wracam dopiero kolo 13 maja wiec ...

po drugie primo ultimo : +10mm ok, dzieki ale od jakiego wymiaru :kwasny: nie mam fury z soba :wink: a bym sobie juz zamowil.

---------- Post dopisany at 04:16 ---------- Poprzedni post napisany at 04:11 ----------

Poplyn wpław do nas na flache

obecnie jeszcze zbyt daleko na plywanie wplaw :kwasny: ale spox flache i za was wychyle, toc weekend idzie wiec juz sie mrozi :banan:

Opublikowano

Śruby sa dluzsze o tyle ile dystans dorwiesz

Opublikowano

+1:decayed:

Ori et jest 45 przy 35 juz dodajesz 10mm jak wrzucasz jeszcze jakis dysk np na et 30 to kolejne 5mm wiec w sumie 15.

Opublikowano

+1:decayed:

Ori et jest 45 przy 35 juz dodajesz 10mm jak wrzucasz jeszcze jakis dysk np na et 30 to kolejne 5mm wiec w sumie 15.

jesteś pewny? :wink:

a nie jest tak że np ET35 i dajesz normalne śruby :whistling: dopiero tak jak Kowi napisał - jest dystans, jest kombinowanie z dłuższymi śrubami..

Opublikowano

japier... zawalilem sie kauem:facepalm:

tak to jest jak sie pisze posty po %:doh: