Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Widzisz - jednak troche działą a troche nie działa, nie doczytałeś mojego pierwszego posta do końca - napisałem że skopiowałem kontakty na SIM.

Ok - jak zresetowac BT tak żeby zapytał ponownie o scięgnięcie kontaktów?

Dodam że jakieś przekręcanie kluczyka zapłonu, parowanie i rozparowywanie już przerabiałem. Poprostu łączy się na nowo i nie pyta o książke. - przypomne - mod D, narazie taki - inny będzie może jak będe miał RNSa

Ja t robilem przez sparowanie innego telefonu, nastepnie modul sciagal z niego kontakty i czyscil istniejace, a potem znowu parowal ze swoim.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Widzisz - jednak troche działą a troche nie działa, nie doczytałeś mojego pierwszego posta do końca - napisałem że skopiowałem kontakty na SIM.

Ok - jak zresetowac BT tak żeby zapytał ponownie o scięgnięcie kontaktów?

Dodam że jakieś przekręcanie kluczyka zapłonu, parowanie i rozparowywanie już przerabiałem. Poprostu łączy się na nowo i nie pyta o książke. - przypomne - mod D, narazie taki - inny będzie może jak będe miał RNSa

a można też przez przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych i wtedy też na nowo bedzie prosił o pin i parowanie. Przy okazji wyczyścisz troszku andka i będzie troche szybciej działał :D tylko zgrać trzeba najpierw wsio co potrzebne i kontakty do chmury albo sparować z gmailem :hi: (to tak już z doswiadczenia - bo robiłem u siebie czyszczenie fona i sie okazało że wszystko na nowo zaczął prosić )

Opublikowano

... chyba prościej będzie sparować kolejne telefony, żeby ten pierwszy został usunięty z pamięci modułu.

PS. HTC Desire - od razu pyta czy ściągnąć książkę i połączenia

Opublikowano

Z tego co pamiętam jak miałem moduł D to on nigdy nie pytał o kontakty. Inne Q H C F M (takie testowalem) za każdym razem gdy paruje telefon pyta o kontakty. Wiec tylko potrzeba usunąć w telefonie zapisane urządzenia bluetooth i po sprawie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jestem świeżo po zamontowaniu rns-e i kierownicy multifunkcyjnej, mam pytanie jak sprawdzić moduł BT mam oryginalnie zamontowany, a nie chcę rozbierać tapicerki, czy da się sprawdzić Vag Com (jaki kanał),

łączność telefonu z BT jest, niestety woła o przeniesienie kontaktów lecz tego nie robi, z kiery nie mogę wybierać kontaktów ani kończyć połączeń, a na rns-e wyświetla mi komunikat włóż kartę sim. Oryginalnie miałem telefon.

Opublikowano

Vag com 77 kanal to telefon

Opublikowano

Też tak myślałem lecz nie łączy mi się z tym kanałem

Opublikowano
Witam, jestem świeżo po zamontowaniu rns-e i kierownicy multifunkcyjnej, mam pytanie jak sprawdzić moduł BT mam oryginalnie zamontowany, a nie chcę rozbierać tapicerki, czy da się sprawdzić Vag Com (jaki kanał),

łączność telefonu z BT jest, niestety woła o przeniesienie kontaktów lecz tego nie robi, z kiery nie mogę wybierać kontaktów ani kończyć połączeń, a na rns-e wyświetla mi komunikat włóż kartę sim. Oryginalnie miałem telefon.

Jeżeli miałeś oryginalnie moduł to za pewne jest D (chyba że ktoś zmienił). W B6 nie było modułów w wersji High. Próbuj kilka razy połączyć się z modułem, rozłączaj kabel i resetuj program. Za którymś razem powinno pójść (u mnie tez jest problem z połączeniem ale raz na kilka razy udaje mi się)

Opublikowano

A co powiecie na temat tego modułu 8P0862335C jeśli bym chciał wymienić, będzie lepszy od tego co mam z literką d?

Opublikowano

Ta, C juz jest high

Opublikowano
A co powiecie na temat tego modułu 8P0862335C jeśli bym chciał wymienić, będzie lepszy od tego co mam z literką d?

bierz Q i będziesz miał święty spokój:hi:

Opublikowano

rzadka sprawa, a jak już jest to cena masakra a z kańcówką C widziałem za 200

Opublikowano

Kolego bierz bez problemu C i nawet nie szukaj Q. Miałem H C M Q i wszystkie mają te same funkcje i łączą sie identycznie. C łączy sie bez problemu z Androidem i Symbianem.

Opublikowano

Panowie czy te moduły podejdą do A6 C5 czy tam muszą być moduły z innymi numerami. Mam na myśli podłączenie pod RNS-E.

Opublikowano

Wdg etki nie podchodza

Opublikowano
Wdg etki nie podchodza

Hmm, w końcu znalazłem informacje na forum A6 i pasują modły do RNS-E o tych samych numerach co do B6. Trzeba spróbować inaczej się nie dowiem.

Opublikowano

Co ty gadasz, a wedlug etki nie podchodza, mam C F H M i zaden z nich niby heh

Opublikowano

Poważnie, kolega z forum A6 założył do RNS-E moduł z literka H i wszystko śmiga jak należy:

Wyrwiząb napisał/a:

krysti napisał/a:

Mam juz zamowiony moduł 8P0 862 335 H MY 2007.5 (Europe) wraz z wiązką.

W tym tygodniu bedzie rezanie :) .

Dam znac jak poszło

I jak poszło? też jestem zainteresowany :)

Zestaw zamontowany i wszystko śmiga z samsungiem WAVE.

Jakość rozmów bardzo dobra.

Mikrofon miałem firmowy.

To jest cytat a forum A6. Jakby ktoś miał na zbyciu moduł w wersji High to jestem zainteresowany.

Opublikowano

witam, dziś udało mi się połączyć z moim modułem BT, mam z literką D, oczywiście zrobiłem kodowanie i ku mojemu ździwieniu zassało mi książkę telefoniczną z samsunga s3, ale niestety nie łączy mi się z rns-e.

moje pytanie czy jak zmienie moduł z literką C to połączenie z rns-e będzie bez problemu? (moduł BT Z literką C już w drodze do mnie).

Opublikowano
witam, dziś udało mi się połączyć z moim modułem BT, mam z literką D, oczywiście zrobiłem kodowanie i ku mojemu ździwieniu zassało mi książkę telefoniczną z samsunga s3, ale niestety nie łączy mi się z rns-e.

moje pytanie czy jak zmienie moduł z literką C to połączenie z rns-e będzie bez problemu? (moduł BT Z literką C już w drodze do mnie).

Wszystko będzie OK. Mam taki sam i śmiga mi RNS-E elegancko.