Opublikowano 14 Stycznia 201412 l Autor Ja bezcenny a wiazka gotowa do wpiecia z ori glosniczkiem 79zl
Opublikowano 15 Stycznia 201412 l Autor Amorki 1BE Kurka taki mam zapierdziel ze nawet nie mam czasu szyby zmienic w tylnej klapie - dostalem ori ciemna ale z B7 i boje sie czy podejdzie
Opublikowano 23 Marca 201412 l Stichy, pokaż to obiecane dla mnie zdjęcie środka ze szczotkowanymi alu - chcę obadać, jak to wygląda, bo też mam granatowy środek. Zastanawiam się nad szczotkowanym alu lub na carbonem, więc pochwal się
Opublikowano 23 Marca 201412 l Autko świetnie się prezentuje:) Jak koledzy pisali wyżej CB zamontowane profesjonalnie - jakby fabrycznie:wink: Mam pytanie czy zawieszenie 1BV masz na sprzedaż ?
Opublikowano 2 Września 201411 l Masz u siebie CLH? Udało Ci się znaleźć lusterko fotochrom w kolorze wnętrza F77?
Opublikowano 2 Września 201411 l Autor Mam CLH a lusterko to nie wiem w jakim kolorze - zgrywa sie wiec jest dobrze
Opublikowano 2 Września 201411 l Mam CLH a lusterko to nie wiem w jakim kolorze - zgrywa sie wiec jest dobrze A mógłbyś odczytać jego kolor? Będę wdzięczny
Opublikowano 2 Września 201411 l Masz kolor jasnoszary E59. Ja mam obecnie lusterko F77, czyli maritim (wchodzący w niebieski), a znaleźć takie do granatowego wnętrza graniczy z cudem... Lampka podsufitki u mnie ma kolor Aqua Hell, a u Ciebie pewnie Platin Hell?
Opublikowano 2 Września 201411 l Popielaty - ponoc faceci na kolorach sie nie znaja Owszem, ja wyczytałem z lampki
Opublikowano 2 Września 201411 l Autor te w realu super wygladaja - owalne sciete I kupilem panel pod grzane dupki na tyl a alledrogo za 40zl
Opublikowano 11 Września 201411 l Wstawiłbyś zdjęcie, jak wygląda u Ciebie to jasne lustro fotochrom z podsufitką niebieską? Dasz radę złapać lustro, uchwyt przy szybie i trochę lampki i podsufitki? Bo zastanawiam się, czy takie jasne, jak Ty masz, czy czarne Jakbym mógł prosić