djzak Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 siema problem z hamulcem ogolem dziala dobrze ale naprzyklad po jezdzie zgasza auto zostawie przyjde i naciskam hamulec bez odpalania i jest diabelsko twardy tak ze na gorce nie jest w stanie utrzymac auta w pozycji dopiero jak odpale to wtedy mieknie i lapie hamulec..co to ?
OLIVER Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 gdzieś masz nieszczelność w podciśnieniu...i po prostu na postoju zassie sobie powietrze i tak jest jak jest Poszukaj od pompy vakum na przewodach pod ciśnienia gdzieś łapie powietrze ....no chyba ze pada serwo ale mam nadzieję że nie
djzak Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 tak przewodzik byl rozerwany ;/....jak narazie go pokleilem a jutro jade zamowic....dzieki!
Paul17 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Panowie mam ten sam problem, mam 1.9 tdi avf. Pedał hamulca jest twardy jak silnik wyłączony a jak włączony to wszystko jest oki. Powiedzcie mi gdzie mam szukać tych przewodów podciśnieniowych, w którym miejscu mam ich szukać?
MarianekZg Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Panowie mam ten sam problem, mam 1.9 tdi avf. Pedał hamulca jest twardy jak silnik wyłączony a jak włączony to wszystko jest oki. Powiedzcie mi gdzie mam szukać tych przewodów podciśnieniowych, w którym miejscu mam ich szukać? to znaczy, że masz wszystko OK
Paul17 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 nie do końca bo powinno trzymać jak się naciśnie po wyłączeniu silnika a ja mam od razu twardy, niewielka górka i auto się toczy tak jak to kolega opisał na samym początku tylko nie wiem gdzie szukać tych przewodów
Rekomendowane odpowiedzi