Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 B8 Avant 3.0 TDI, ~320PS ~640NM - pierwsza strona po aktualizacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to jest tylko sam kabel, bez ami.

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie mp3-ki na zmieniarce śmigają aż miło. Problem Ami już odpada a jak by co to zawsze mam AUX-a. DZIĘKI:banan:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam juz jestem po montażu IC z 3.0 biturbo dodatkowo doszedł zderzak polift i gril RS

IMG_0416.jpg

<br /><br />

Opublikowano

milart mam ważne pytanko, czy na desce rozdzielczej narożne głośniki mają osłonkę z okręgiem bang&olufsen czy mają zwykłą osłonkę ?? A może ktoś z forumowiczów ma a4 b8 z b&o i mógłby zerknąć..

Opublikowano
milart mam ważne pytanko, czy na desce rozdzielczej narożne głośniki mają osłonkę z okręgiem bang&olufsen czy mają zwykłą osłonkę ?? A może ktoś z forumowiczów ma a4 b8 z b&o i mógłby zerknąć..

Jak masz B&O to oczywiscie , ze sa :wink:

Opublikowano

to mi wyciągnęli w aso w gda...

Opublikowano

wiem, sprawdzałem :(:( no zobaczymy czy mi jutro monitoring pokażą...

Opublikowano
  • Autor

No to ładne dziadostwo.. Monitoringu raczej nikt Ci nie pokaże, chyba że na policję zgłosisz to może wtedy. O ile w ogóle jest takowy w sali napraw....

Opublikowano

A miales ori B&O ? Jak tak to sa jeszcze moze jakies szanse bo w PR bedziesz to mial... Sorry za pisownie ale nie polska klawiatura...

Opublikowano

No to ładne dziadostwo.. Monitoringu raczej nikt Ci nie pokaże, chyba że na policję zgłosisz to może wtedy. O ile w ogóle jest takowy w sali napraw....

Mam oryginalnie B&O montowane, w papierach jest napisane. Gadałem dziś z kierownikiem blacharni bo auto trafiło na gwarancji do nich (na wew stronie klapy bagaznika lakier sie podniósł) i mają monitoring..

Opublikowano

Co za sku... żeby klientowi takie gówno zrobić :facepalm:

Opublikowano

Byłem, wróciłem.. i na wtorek/srode mają mi nagrać cd z nagraniem wszystkich kamer na których widać moje auto. W poniedziałek wraca kierownik serwisu a podobno tylko on to może zrobić dlatego dopiero na za tydzień. Nagrania mają z miesiąca..

Opublikowano

Ale c**jki... :whistling:

Opublikowano

kiedyś u mojego ojca wspólnika zrobili to samo w Citroenie, było tam nagłośnienie JBL.. pan lakiernik szybko wyleciał po tym :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Brak słów. W ASO zawsze jakieś gówno podłożą. Jak nie przekręty przy wymianie oleju to inny cyrk. Ja mam swoich zaufanych mechanika i lakiernika i ASO z daleka mijam.

A zmieniając temat to ostatnio dałem do renowacji felgi 17" DBV po poprzednim samochodzie i przygotowano mi je do sezonu zimowego. Rysy zostały napawane, dwie były lekko prostowane, później piaskowanie i malowanie na grafitowy mat.

Efekt:

http://i744.photobucket.com/albums/xx88/milart11/Felgi%2017%20po%20renowacji/felga%201_zps0ac0570d.jpg

http://i744.photobucket.com/albums/xx88/milart11/Felgi%2017%20po%20renowacji/felga%202_zps757c6a73.jpg

Wszystko robione w firmie Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa | Renowacja felg | Prostowanie, Spawanie, malowanie felg, odlakierowywanie, piaskowanie, odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spawanie aluminium, malo. Felgi jak nowe i na żywo robią super wrażenie. Zrobione naprawdę solidnie. Polecam firmę..

---------- Post dopisany 20-09-2012 at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany 19-09-2012 at 21:37 ----------

A na felgi wskoczą opony Nokian WR A3 225/50R17 98 V XL

http://www.oponeo.pl/Temp/nokian-wr-a3-resize-jpg-png-t-f-l600-sk3.png

Opublikowano

Nie obraźcie się, ale znaczek S6 lub RS dokładany do auta z innym silnikiem wygląda dokładnie tak samo jak wszystkie M-power w BMW E30 pod wiejską dyskoteką. Co druga tam M3 :)

Ja w KRK znam taką A6 3,0tdi, która ma z przodu S6, a z tyłu uwaga: S6_______ 3,0tdi.

Opublikowano
  • Autor
Nie obraźcie się, ale znaczek S6 lub RS dokładany do auta z innym silnikiem wygląda dokładnie tak samo jak wszystkie M-power w BMW E30 pod wiejską dyskoteką. Co druga tam M3 :)

Ja w KRK znam taką A6 3,0tdi, która ma z przodu S6, a z tyłu uwaga: S6_______ 3,0tdi.

Nie wiem jak to przypiąć do tego tematu ale faktycznie wygląda to słabo..

Opublikowano

niestety znaczek zostaje bo został zalany jakims dziwnym klejem i bez uszkodzenia grila nie da sie go zdjac. chyba wcześniejszemu właścicielowi buchneli pare razy i zakleił na dobre:facepalm:

Opublikowano

Nie wiem jak to przypiąć do tego tematu ale faktycznie wygląda to słabo..

No jak na mój gust chodzi o samochód peter22'a, ale też się zastanawiam, skąd jego wkładka o IC w tym temacie:decayed:

Co do samego wydechu, to mimo całego braku sympatii do firmy El-Tec, przez głupoty, jakie słyszałem przez słuchawkę w zeszłym roku - super robota:thumbup1: