sp7 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 jaka przyczyna że nie można za sterować aby zamknąć obieg ,gdy nie jest załączona klima. Audi A-4B5 1995.r Podczas gdy klima jest włączona po naciśnięciu przycisku obieg się zamyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek79 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja mam tak samo jak piszesz, obieg mogę zamknąć tylko na załączonej klimie. Podpinałeś VAG? Masz jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danek75 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Obieg zamknięty działa tylko przy włączonej sprężarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 tu masz foty klimatronica ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- jak bedziesz chciał wiecj fot to daj meaila bo tu nie moge dac wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Obieg zamknięty działa tylko przy włączonej sprężarce. Kompletna bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a o co chodzi z tym obiegiem zamknietym? bo nie kumam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Powietrze jest zasysane z kabiny a nie z zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 to u mnie tez to działa ale przy właczonej sprężarce. sokal a jak to u ciebie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STO_PROCENT Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 obieg zamkniety dziala i bez wlaczonej klimatyzacji np. gdy masz -15 na zewnatrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 może i być -30 i musi działać,włączasz obojętnie który nawiew-góra,dół czy środek i do tego obieg zamknięty i działa tylko przy teraźniejszych temp. w środku moment i zaparowane szyby by najmiej u Mnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Działa po wciśnięciu guzika Nie ważne czy przy załączonej klimie czy nie... A może to jest kwestia tego starszego sterownika z wklęsłymi guzikami? Aż sprawdzę zaraz w drugiej A4 z 96r, tam mam taki panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 mam własnie ten panel z wklęsłymi przyciskami i obieg wewnętrzny działa i z klimą i bez klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Działa po wciśnięciu guzika Nie ważne czy przy załączonej klimie czy nie... A może to jest kwestia tego starszego sterownika z wklęsłymi guzikami? Aż sprawdzę zaraz w drugiej A4 z 96r, tam mam taki panel Byłem i sprawdziłem. W przedlifcie z 1996r (stary panel z wklęsłymi przyciskami) działa tak samo jak u mnie czyli wciskasz guzik, klapy się przestawiają i jest Może sprawdźcie sobie błędy na VAG-u albo nawet i poprzez panel klimatronika na kanale 1c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 u mnie wczoraj sprawdzalem to nie działa. a i z reszta to mi nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 u mnie wczoraj sprawdzalem to nie działa. a i z reszta to mi nie potrzebne obieg zamknięty jak pisał sokal działa zawsze, czy to z klimą ,czy bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 tego to juz sie pare postow wyzej dowiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWLCK Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Obieg zamknięty działa tylko przy włączonej sprężarce. Kompletna bzdura Zgadzam się z kolegą. U mnie nie ma znaczenia stan sprężarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras231 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam Trochę odświeżę U mnie również niezależnie czy klima czy nie idzie zamknąć obieg, ale mam inny przypadek, jak włączę ogrzewanie nawiew na max to leci delikatnie bez szału, a gdy zamknę obieg to zaczyna dmuchać jak szalone, czy u was też tak jest? bo coś mi sie wydaje że wcześniej było jednakowo czy otwarty czy zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 u mwłączazoraj sprawdzalem to nie działa. a i z reszta to mi nie potrzebne obieg zamknięty jak pisał sokal działa zawsze, czy to z klimą ,czy bez Ale jak wlaczysz wewnetrzny obieg to klima tez sie wlacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 u mwłączazoraj sprawdzalem to nie działa. a i z reszta to mi nie potrzebne obieg zamknięty jak pisał sokal działa zawsze, czy to z klimą ,czy bez Ale jak wlaczysz wewnetrzny obieg to klima tez sie wlacza tak ,ale można zostawić na obiegu zamkniętym i wyłączyć klimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi