Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Żwawy zecior. Coś się kończy, coś się zaczyna. Sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśl nad zmianą. Jakiś AWX np. :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Bardziej coś na WG, jakieś T2 albo coś z deczka większego.

---------- Post dopisany 19-01-2014 at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany 16-01-2014 at 22:28 ----------

Nooo... udało się! Nareszcie mam kierownicę poliftową. Najlepsze to to, że zamontowałem starą stacyjkę :grin: Trochę zabawy boszką i pasuje jak ulał. Wymieniłem:

- kierownicę z AirBagiem

- taśmę

- obudowę

- kolumnę kierownicy

- manetkę z tempomatem i sterowaniem FIS poliftową

Na razie tempomat nie jest podłączony, FIS też nie. Ale poduszka nie wywala błędów, klakson jest, wycieraczki i wszystkie światła również. Powoli się ogarnia elektrykę.

5ac56949a99ee8e5m.jpg 3d4814a0b4143d3bm.jpg 3aeca4fb2c1892e9m.jpg

Opublikowano

W końcu kierownica wygląda jak należy, wymień jeszcze gałeczkę do kompletu :wink:

Opublikowano
  • Autor

Pomyślę nad gałeczką :-)

ale chętnie bym skórzaną przygarnął.

Opublikowano

daj se spokój z 9n, moja zona ma tylko 1.4tdi, ale mniejsza o silnik, w środku jak w cinqecento, komfortu w porównaniu do audi tam nie ma, już myslimy o zmianie.

Opublikowano
  • Autor

Też właśnie powoli sobie daję spokój z 9n...

Teraz po głowie mi chodzi aby kupić polifta z PD rozbita bądź anglika i zrobić swapa. Ale to jedynie marzenie.

Opublikowano

witaj ramiona wycieraczek z Passata B5 FL pasuja w kliny bez problemu ? interesuje mnie czy zwieksza sie pole wycierania czy dochodzi wycieraczka od strony kierowcy równolegle do słupka jak i góra taki dołem .

umnie jest cos kombinowane bo góra dochodzi do uszczelki a dołem z 5 cm od słupka nie wytarte.

ja mam 1.9tdi afn 1999 po drugim lifcie

Opublikowano
  • Autor

Pasują bez problemu. To, że tak krzywo dochodzi to znak, że musisz o jeden ząbek ramie wycieraczki przesunąć w dół.

A co do tego, czy pole wycierania jest większe... a kto to wie :decayed: Grunt, że ładnie wyglądają.

Opublikowano

wiem ze tak można regulować sam tak ustawiłem bo wymieniałem cały mechanizm . nie uderza uszczelki dochodzi idealnie do niej ale tylko góra a dołem nie wyciera zamontowałem sobie listek do bilecików z parkomatów (ze skody superb) i w miejscu listka akurat szyba jest nie wycierana . niby pierdoła ale jak by ramie było odpowiednio wyprofilowane to dochodziło by równolegle.

będziecie mieli kiedyś czas sprawdźcie czy u was równo ze słupkiem zbiera pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

U mnie ladnie wycieraczki zbieraja wode. A jakie masz piora? Ja mam Boscha i one bardzo mocno przylegaja do szyby. Jak ramie wycieraczki dam do gory to tworzy sie z piora ladny banan.

Opublikowano

jak Ci sie sprawuje Zamiennik katalizatora od Gruchota? dobrze to tlumi drgania?

Opublikowano

Grzesiek, jakie masz max ciśnienie doładowania na tym nowym programie?

Opublikowano
  • Autor

przemciotorun

Jezdze juz ponad rok i nic sie nie dzieje. Wiec dobrze jest :wink:

lapek85

Jak zamontuje wskaznik doladowania to bede na biezaco widzial co i jak ale w piku 1.2, normalnie 1.1.

Opublikowano

ok dzieki, czyli dmucha tyle ile może:wink:

Opublikowano
  • Autor

T15 moze i 1.4 dmuchac ale to zabojstwo na ta pchelke mala :grin:

Opublikowano

trepek, powinieneś dostać bana za brak lamp poliftowych :decayed: auto śliczne, kierownica o wiele lepiej wygląda :good:

Opublikowano
  • Autor

Plany na poliftowe przednie swiatla sa. Ale ostatnio cos mi sie uwidzialo miec PD pod maska i chyba zaczne gotowke skladac na jakiegos dawce, typu rozbitka poliftowego badz anglika z PD.

Ale zobaczymy, co wyjdzie w praniu, jeszcze mam kilka gratow na montaz do tego sachodu :decayed: M.in. FIS i podlaczenie wszystkiego (tempomat, pakiet oswietlenia, system BOSE).

Opublikowano

... ale zanim my to wszystko zamontujemy... to zejdzie :grin:

Opublikowano

Ooo ;D kto zagościł na forum ;P p. Trepkowa :D

Opublikowano

No a jak :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.