Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Żwawy zecior. Coś się kończy, coś się zaczyna. Sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:smutas: będę tęsknić.... ale głowa do góry Trepek! Będzie nowe będziemy modzić :wub:

Opublikowano (edytowane)

Sprzedany, chlip chlip :( Mam nadzieję, że długo będzie służył nowemu właścicielowi.

W weekend jadę po A2 poliftowe z silnikiem ATL a więc odprezone 1.4 TDI ze zmodyfikowanym układem paliwowym o mocy 90KM.

Edytowane przez trepek
Opublikowano

Grzesiu to mnie zaskoczyles tym a2 chyba ze to dla żony myślałem ze bedziesz szukał b6 lub b7

Opublikowano

Żony jeszcze nie mam :) narazie kupie sobie A2 a za jakiś czas drugi samochód - a6 albo a8. Ciężko utrzymać samochód klasy premium w premium stanie gdy uzytkuje się go na co dzień. Narazie musze skupić sie na swojej pracy także mysle ze A2 będzie idealne jako niewielki, bezpieczny i oszczędny dupowoz :)

Opublikowano

Grzesiu to mnie zaskoczyles tym a2 chyba ze to dla żony myślałem ze bedziesz szukał b6 lub b7

:kox: Trepek wie, że to kobiecy samochód :naughty: prawda? :kox:

Opublikowano

Sprzedany, chlip chlip Mam nadzieję, że długo będzie służył nowemu właścicielowi.

Kupiony…kupiony….po b6…b7 przyszedł czas na B5 :)

A na poważnie…to mechanicznie jestem pod wrażeniem pracy wykonanej przy aucie. Dawno nie jechałem tak cichym dieslem i tak komfortowo mimo wieku autka.

Można napisać, że i szybkim bo kilka "bemek" musiałem światłami pogonić z lewego pasa na swoje miejsce :). Hamulce robią robotę..., żeby nie pasy…do pod kierownicą kierownika by trzeba szukać…. :)

Nie martw się trepek zawsze możesz zadzwonić na święta i posłuchać jak silniczek pracuje :naughty:. A ja będziesz przejeżdżał to i przytulić adele pozwolę :)

Przyznaj, że łezka się w oku zakręciła - widziałem - nie ma się czego wstydzić.

Dobrze, że od Niemca nie brałem autka….bo by gonił do granicy ;)

Zmykam się przywitać dalej :)

A co to to ma być za bawarka na Californijskich blachach?

zacna bawaria, przywitała nowy rok z trepkowozem….już niedługo na właściwych blachach :)

jakiegoś "cal spota" by trzeba zrobić :)

Opublikowano

Audi A2 zakupione :)

Opublikowano

wrzucaj foty :decayed:

Opublikowano

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...