puchacz Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 a mianowicie tak wymienione klocki na bosch i znikną gdzieś ręczny dzwignia w góre idzie jak w masło a ręcznego nie ma gdzie szukać usterki
puchacz Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 a jeśli to linka ? to jak ją podkręcić ?
Dev Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Jaka linka? Przed wymiana bylo ok, wiec czego szukasz?
puchacz Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 jak wyjmę tylną popielniczkę to linki jak by były naciągnięte
prezesik18 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No właśnie, czy w naszych audikach jest regulacja naciągu linki od ręcznego? Ostatnio mam problem z ręcznym bo dopiero na 4 ząbku jak się zaciąga to czuć opór Widziałem w książce Sam naprawiam A4 B5 że jest jakaś regulacja na lince.
prezesik18 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tak na pewno to. Tylko powiedz mi kolego gdzie znajdę tą regulację co jest na lince i jest ukazana na rys. U-4410? Wczoraj odkręciłem tunel i nie znalazłem żadnej regulacji, a linki od mechanizmu ręcznego wchodzą w tunel do tyłu i dalej nie można ich podejrzeć bo wykładzina przeszkadza No chyba że można je ujrzeć dopiero jak się wjedzie na kanał od spodu.
MASATO Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 na rys.A46-0056 dokładnie widać że regulacja na linkach znajduje się pod autem, trzeba zdemontować osłonę termiczną wydechu.
prezesik18 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wielkie dzięki za odpowiedź, to właśnie chciałem wiedzieć. Szkoda że nie napisali tego w książce. Dopiero teraz zauważyłem na tym rysunku rurę od wydechu
Rekomendowane odpowiedzi