_Bartek_ Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam Czy może się wypowiedzieć ktoś, kto ma/widział taki zderzak i widział go w połączeniu z przednim S-line? http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/70/50/89/2470508986 Czy ten tylny nie jest niższy od oryginalnego tyłu S-line? Poza zderzakami plus ewentualne listwy drzwi S4 nie chce nic zmieniać. Lotka ori S4 na klapie już siedzi. Progów nie chce. Proszę o opinie. Dziękuję z góry za odpowiedzi
Lestat Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Widziałem ten zderzak już jakiś czas temu na alledrogo jakoś nikt nie chce go brać. Mi osobiście się nie podoba. Kojarzy mi się z calibrą ospoilerowaną. Ale to tylko moje zdanie Edit: Może by to inaczej wyglądało gdyby rurki nie były ori a jakiś ulter bo giną w tym zderzaku.
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Znajomy ma A4 z tym pakietem i jak dla mnie to ten pakiet wygląda jak jakis wiejski tuning
_Bartek_ Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedzi. Zderzak odpada...
Janekx Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 też widziałem to na żywo i szału nie robi. Szczególnie głupio wyglądają oryginalne końcówki tłumika które w tym czymś wyglądały na żywo jakoś nienaturalnie małe
spin444 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a to nie jest czasem tył z pakietu ms design ? jak dla mnie najładniejsze ori
David Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ja mam takie polaczanie zobacz u mnie w watku, a z tekstami ze agro tuning to se darujcie bo ten pakiet tez jest ori
_Bartek_ Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No i u Dawida nie wygląda jak agro... Ba, nawet kratki z Votexa pasują wizualnie do S-line przód
Rekomendowane odpowiedzi