Martin_Speed Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Czy w Poznaniu jest jaki naprawde dobry zaklad tuningowy gdzie bede mogl zwiekszyc moc w aucie ??Do Rogalla do Warszawy to troche za daleko i cos mi sie obilo o ucho ze gdzies za Poznaniem jest jaki naprawde dobry gosc od czipowania.. Prosze o jaki adres i opinie THX z Gory
Blachu Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 W wlkp można polecić raczej goodhope: GOODHOPE TEAM WIELKOPOLSKA~chiptuning~elektronika~diagnostyka~GOODHOPE TEAM WIELKOPOLSKA~chiptuning~elektronika~diagnostyka~ Możesz też uderzyć do pachura mc: Aktualności / Moto Center - Pachura Moto Center
Martin_Speed Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 Dzieki za info ale juz troszeczke poczytalem i wybieram GoodHope..
Martin_Speed Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 z Gorzówa WLKP bedzie z 380 prawie jak do Warszawy
deex Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Jedz kolego do Good hopa , bedziesz zadowolony !!! Polecam robiłem tam kilka furek i zawsze zadowolony !
Martin_Speed Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Opublikowano 29 Lipca 2012 Mam do zrobienia dwa auta moj i ojca i jedno jest w quatro i takie pytanie czy do tego zabiegu konieczne jest hamowanie auta podczas operacji ?? bo słyszalem ze nie
deex Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Goodhope posiada hamownie 4x4 wiec Q tez zrobi
solto1 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Również polecam Good Hope. Gość robi dobrą robotę i za dobre pieniądze
Rekomendowane odpowiedzi