Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie ,,Fury" to smugowe są ;) . Kiedyś z pekacza takimi siekałem i to w nocy, to dopiero gwiezdne wojny były ;) .

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nieco starsze, jestem na etapie odswiezania filmow bo juz nie mam co ogladac... :(

Office Space 1999 - swietna komedia o zyciu biurowym , z dystansem i wyrafinowanym humorem. 8/10

Paycheck 2003 - interesujacy thriller/film akcji sf z ciekawa fabula i pomyslami 8/10

Only Lovers Left Alive 2013 - klimatyczna opowiesc o wampirach, z dobrym aktorstwem i duza dawka klimatu, bez wartkiej akcji, ale cos w sobie ma. 7/10

Opublikowano

Było? :)

Opublikowano

Oglądał ktoś Kosoglosa?

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Cieżko będzie mad maxowi pokonać pierwowzór

Tak samo oglądałem wczoraj brick mansions

Taki urok remakow ze wiesz jak sie skończy , oglądałem bardziej z ciekawości i dla paula walkera , nie powalił niczym zdecydowanie D13 bije go na głowe

Opublikowano

A kto będzie grał Maxa??

Dobra już wiem :) . Ładnie się zapowiada . Mam nadzieje że to będzie kolejna część nie remake .

Guest 6/10 . Oglądał ktoś ,,Leviatan"? Dobre recenzje ma .

Opublikowano

Oglądał ktoś Kosoglosa?

Tapnięte z SGS5

ja oglądałem :) trzyma poziom poprzednich części :) nawet wydaje mi się że jest lepszy (ale to może przez to że 2 pierwsze oglądałem w domowym zaciszu a Kosogłosa w kinie)

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem ze coś takiego istnieje mimo ze seria gier barmana to dla miazga ostatnich 10 lat i az musze kupic one albo ps4 zeby pograć w kolejna

Opublikowano

Więzień Labiryntu

8/10

Mnie się podobał.

również polecam

Opublikowano

Chyba nie ma opcji , muszę to oblukać w tym roku :) .

Opublikowano

Jak dla mnie "więzień labiryntu" godzien poświęcenia mu czasu, polecam. Takie mocne 7/10

Opublikowano

7 ? To jeszcze warto ;)

Opublikowano

Zalezy co lubisz, ja to na 4/10 oceniam, film dla mlodych raczej, podobna idea co w igrzyskach smierci (dzieci zamkniete, musza sie wydostac). W sumie guzik sie dowiadujemy z samego filmu, dopiero 2 czesc powie czy fabula ma w sobie cokolwiek ciekawego.

Opublikowano

Zalezy co lubisz, ja to na 4/10 oceniam, film dla mlodych raczej, podobna idea co w igrzyskach smierci (dzieci zamkniete, musza sie wydostac). W sumie guzik sie dowiadujemy z samego filmu, dopiero 2 czesc powie czy fabula ma w sobie cokolwiek ciekawego.

Czyli szkoda kasy na kino a w domu można luknąć ? :)
Opublikowano

Ja jestem ogólnie zdania ze do kina to tylko na filmy pokroju transformers 3d np bo to tylko dla efektów chodze resztę w domu

Ja jestem ogólnie zdania ze do kina to tylko na filmy pokroju transformers 3d np bo to tylko dla efektów chodze resztę w domu

Opublikowano

Popieram ;) .

Opublikowano

a ja sie nie zgadzam;)

Opublikowano

Kiedyś się na randki chodziło do kina ;) .

Opublikowano

Czyli szkoda kasy na kino a w domu można luknąć ? :)

Otoz to :) Patrzac na repertuar, to w moim przypadku tylko Interstellar, Fury i Bogowie warte wypadu do kina, reszte ogladne raczej w domowym zaciszu