Tzieland Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tylko nie opowiadajcie zaraz całego filmu
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Lot (2012) - Filmweb Dzisiaj obczaję czy taki dobry I oglądnięte, dobra rola Danzela, warto oglądnąć, przejebany z niego alkoholik Dla mnie 8/10
Dev Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 cos pomiedzy lotem z 10 kwietnia a katastrofą Hindenburga
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zauważyliście że w Django w końcówce filmu koles który wrzuca dynamit do klatki z murzynami to sam Quentin? no co Ty nie powiesz ......
mech15 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zauważyliście że w Django w końcówce filmu koles który wrzuca dynamit do klatki z murzynami to sam Quentin? no co Ty nie powiesz ...... :grin:
MARCIN607 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Hobbita obejrzałem i powiem że fajny bije na Głowę WŁADCĘ PIERŚCIENI.
Gość zoltakaczka Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Mnie też się podobał, a nie jestem fanką takich filmów.
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 no przyznam ze mnie nie rzucil na kolana powody sa w sumie dwa - pierwszy, oczekiwalem zakonczenia historii, a to wyglada na kolejna Trylogie drugi, popelnilem blad ogladajac to w laptopie to jest jednak film z gatunku "koniecznie w kinie" to do tych, ktorzy sie wahaja czy na to isc, czy obejrzec w domu
Gość zoltakaczka Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Od początku było wiadomo, że to trylogia będzie. Dużą uwagę zwracam na ścieżkę i efekty dźwiękowe, a te są jak dla mnie na najwyższym poziomie.
MARCIN607 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 no przyznam ze mnie nie rzucil na kolana powody sa w sumie dwa - pierwszy, oczekiwalem zakonczenia historii, a to wyglada na kolejna Trylogie drugi, popelnilem blad ogladajac to w laptopie to jest jednak film z gatunku "koniecznie w kinie" to do tych, ktorzy sie wahaja czy na to isc, czy obejrzec w domu Eee tylko w domu bo jak w,kinie,drzemkę walniesz. Ale fakt znowu 15 części po 3h będzie
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Hobbita obejrzałem i powiem że fajny bije na Głowę WŁADCĘ PIERŚCIENI. A ja mam całkiem odmienne odczucia:thumdown: Fakt efekty fajne ale fabuła bez szału no i niektore sceny powinny trwać 4razy mniej(np rozmowa Bilba i Smeagola) . Myślałem że zasne i ciekawsze rzeczy na tvn lecą
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Hobbita obejrzałem i powiem że fajny bije na Głowę WŁADCĘ PIERŚCIENI. A ja mam całkiem odmienne odczucia:thumdown: Fakt efekty fajne ale fabuła bez szału no i niektore sceny powinny trwać 4razy mniej(np rozmowa Bilba i Smeagola) . Myślałem że zasne i ciekawsze rzeczy na tvn lecą dzieki Andy ja bylem pod wielkiem wrazeniem Wladcy pierscieni II i III czesc to moge w sumie na okraglo ogladac - bitwa w Czarcim Jarze (jak dobrze pamietam) to w ogole majstersztyk tak samo zreszta ta z tymi mamutami, czy cokolwiek to tam bylo tutaj jakos tak niektore watki powyciagane jak makaron niemozebnie po prostu - i nie wydaje mi sie to in+ dla tego filmu
pawel1380 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 http://i51.fastpic.ru/big/2013/0124/4b/00167080635e1af248837dd84f74d44b.jpg Lot (2012) - Filmweb Dzisiaj obczaję czy taki dobry I oglądnięte, dobra rola Danzela, warto oglądnąć, przejebany z niego alkoholik Dla mnie 8/10 Paweł takiej kupie jak "6 ku"l dajesz 7 a "Lot" ma u Ciebie 8? Coś tu nie halo z tymi Twoimi ocenami.. A ile ma "Ojciec chrzestny" albo "Chłopcy z ferajny"? 15?
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Hobbita obejrzałem i powiem że fajny bije na Głowę WŁADCĘ PIERŚCIENI. A ja mam całkiem odmienne odczucia:thumdown: Fakt efekty fajne ale fabuła bez szału no i niektore sceny powinny trwać 4razy mniej(np rozmowa Bilba i Smeagola) . Myślałem że zasne i ciekawsze rzeczy na tvn lecą dzieki Andy ja bylem pod wielkiem wrazeniem Wladcy pierscieni II i III czesc to moge w sumie na okraglo ogladac - bitwa w Czarcim Jarze (jak dobrze pamietam) to w ogole majstersztyk tak samo zreszta ta z tymi mamutami, czy cokolwiek to tam bylo tutaj jakos tak niektore watki powyciagane jak makaron niemozebnie po prostu - i nie wydaje mi sie to in+ dla tego filmu Helmowy Jar:wink:(dla potomności:wink:)
mech15 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Niestety, ale takie historie jak Hobbit trzeba lubieć i czuć ten klimat - mi ten film minął jak pół godziny i ciesze się że jest w trzech częściach, tylko szkoda że następna pod koniec roku
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Niestety, ale takie historie jak Hobbit trzeba lubieć i czuć ten klimat - mi ten film minął jak pół godziny i ciesze się że jest w trzech częściach, tylko szkoda że następna pod koniec roku Ja akurat lubię i trylogia Władcy mnie rozwala:slina: Hobbit ta sama historia i tematyka ale już chyba dla nabicia hajsu poprzez związanie z Władcą Pierścieni
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 wandej dzięki za korektę jaru a tamta bitwa nazywała się o Śródziemie ? nie kojarzę już ...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Gondor, Rohan, Isengard i Mordor - musisz stanąć po czyjejś stronie Kamyk
Rekomendowane odpowiedzi