A4dre Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Przedstawiam A4 , Francuzke. 2001 rocznik , 2.5 tdi , 180 koni , quattro Felgi byly zalozone juz od S-line'a. Zawieszenie - prawdopodobnie standard - Cubera zdanie podobne - ale nie sprawdzalem vlepek Szara/Grafitowa skóra w srodku. Niestety radio ktos sobie pewnie wzial Opony praktycznie lyse niestety do wymiany. A co dalej zobaczymy - jak bedzie chodzilo, jak sie bedzie jezdzilo i jak sie ja ulepszy
Młody Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Ładne autko :th: ale czy jest sens skejać zderzak z tyłu nie lepiej kupić nowy
A4dre Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Opublikowano 23 Maja 2008 Idealnie pasują plastiki do siebie - nic tylko żeby fachman który w takich rzeczach sie specjalizuje to skleił i nie ma sladu.. Zresztą, to oryginał - nie warto nawet tego ruszać, rozkręcać , kupować nowy , spasowywać..
Reggi Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Ładna furka ..przy okazji można by na tyle zrobić dwururkę i przód jakis S-line ..
Flyer Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Moze chcsz kupic chromowane relingi do kompletu? Mam w idealnym stanie Bardzo ladne B6 i + za silnik+quattro!
A4dre Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Opublikowano 25 Maja 2008 Dzieki Flyer za propozycje Ale tam narazie niech zostana te relingi co sa a pozniej juz moze bede ja upiekszał jak na to zasłuży
wrobsipl Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 zgadza sie można zrobic z zderzakiem(ami) od s"ki co do chromu kwestia gustu
AMON Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Bardzo ładna już sama w sobie ''baza'' do przeróbek
Rekomendowane odpowiedzi