SerRoberto Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Witam. Chciałem sobie kabel z radyjka CB puścić pod tylna kanapą ale nie mam pojęcia jak sie zabrać do demontażu.... Znalazłem post gdzie jest opisany demontaż kanapy w B5, czy procedura demontażu jest taka sama ??? PROSZĘ O POMOC I INFORMACJE
Tytus Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Drzyj do góry ile wlezie, kanapa jest mocowana na wcisk na dwóch zaczepach. Powodzenia
trzyfx Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Chyba jednak trzeba podejść do tego tematu z wyczuciem:) Musiałem zdemontować tylną kanapę, aby zrobić porządek z kablami audio. Po lekturze tego tematu zabrałem się do dzieła. Zaparłem się, pociągnałem za krawędź kanapy kilka razy i udało się. Niestety plastikowe zaczepy w których zamocowane były metalowe uszy od kanapy połamały się Właśnie je zamawiam.
Tytus Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 U mnie też jeden jest wyłamany i muszę dokupić, ile kosztuje?
trzyfx Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 W ASO skończył się internet i nie mogą zrobić zamówienia:) Jutro zamówię i powiem Tobie ile taka duperelka kosztuje.[br]Dopisany: 23 Lipiec 2008, 12:10 _________________________________________________Ten element nazywa się w systemie Audi: tulejka. Numer katalogowy: 4B088637301C Cena brutto za 1 szt: 2,29zł
Rekomendowane odpowiedzi