witek83 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam wszystkich.Prosze o analize logów mojej audiczki. Wydaje mi sie ze coś go zamula AUDI A4 B5 SILNIK AJM 115KM ROCZNIK 2000. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dynamicznych nie robiłem ponieważ nie miałem pomocnika
DragonGTI Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Tutaj nie widać nic niepokojącego.. Musisz zrobić jeszcze dynamiczne żeby to potwierdzić.
witek83 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ok dzięki. Miałem taki problem że przyśpieszając pojawiały sie sekundowe przerwy.Wymieniłem wężyk podcisnienia przy przepływomierzu do egra i narazie nie ma tego problemu
Rekomendowane odpowiedzi