Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zbiórka Michałków/słodyczy dla dzieciaków z domu dziecka :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc z kolegą Tomasz mieliśmy w wątku Battalionu zakład, w którym chodziło o wyrobienie ramek pod tablice rejestracyjne i organizacja zbiórki drobniaków na wypakowany do połowy bagażnik mojego Avanta michałkami. Tomasz wywiązał się z zakładu, ja też zakładając ten wątek, który początkowo miał być zbiórką na michałki dla samego Tomasza, jednak na PW z Tomaszem uzgodniliśmy, że organizujemy wspólnie zbiórkę na te michałki, lub też inne słodycze dla dzieciaków z domu dziecka (do ustalenia) od a4-klub.pl

Jeśli ktoś zechce się dołączyć do akcji, zapraszam na PW po numer konta, oczywiście wszyscy, którzy przeleją co nieco zostaną wystrugani w pierwszym poście kto i jaka kwota, żeby nie było pomówień czy coś :hi:

Opublikowano

wtf?

Opublikowano
  • Autor

Fly, był zakład w battalionie, po prostu się wywiązuje :decayed:

Opublikowano
:whistling::whistling:
Opublikowano

Daj nr konta ja coś przeleje bo pewnie samemu je też będę jadł

Opublikowano
  • Autor
Daj nr konta ja coś przeleje bo pewnie samemu je też będę jadł

Idzie na PW :wink:

Opublikowano

Bylo sie zalozyc o piwo, by mniej trzeba kupic i wiecej pozytku, a tak to chlopak sie pruchnicy nabawi i przytyje. :P

Opublikowano
A więc zakład był, wywiązał się Tomasz, wywiązuję się i ja. Ramki pod tablice rejestracyjne zrobione, czyli ogłaszam zbiórkę drobniaków dla Tomasza na pół bagażnika a moim Avancie michałków :decayed: ja ze swojej strony oferuję transport do Tomasza, oczywiście też się dołożę, ile się uzbiera, za tyle chłopakowi michałków kupuje i wioze :wink: może i polecą facepalmy i inne tego typu minki/teksty, ale zakład to zakład :decayed: po numer konta zapraszam na PW, bądź gg 2052271 :hi:lista wpłacających będzie naturalnie wystrugana w tym poście, żeby potem nie było pomówień, że kaju przytula hajs :whistling:

:polew::polew::polew:

kaju cały bagażnik będziesz zbierał do świąt, wyślij powiedzmy 2-3kg i będzie git:wink:

myślałem żeby zawieźć ten bagażnik do domu dziecka itp ale znając PL to jeszcze mnie oskarżą o zatrucie, próchnicę itp:decayed:

Opublikowano

nie nie nie kaju trzymaj sie planu cały bagażnik ma być :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Patrick, w zakładzie było pół bagażnika w moim avancie, więc tego się trzymam, a ile się uzbiera, to tyle przywiozę, po cichu czekałem, aż Tomasz napisze właśnie, żeby te cukierki jakimś dzieciakom zawieźć właśnie w imieniu a4-klub.pl i proszę, jest :decayed: wracam do Polski na przełomie września/października, do tej pory może się co nieco uzbierać :)

Opublikowano

To jest bardzo dobry pomysł panowie:hi:

Opublikowano
  • Autor

Edytowane :hi:

Opublikowano

pomysł jak najbardziej dobry! chętnie sie dorzuce;) tylko, nie wiem czy całym bagażnikiem nie obrzydzisz dzieciakom Michałków na cale życie heh :grin: Może pomyśl jak coś o kilku rodzajach słodyczy;)

Opublikowano
  • Autor

Też z Tomaszem do takiego wniosku doszliśmy :wink: będzie kilka rodzai słodyczy, nie same michałki :wink:

Opublikowano

Ok, to kto zbiera na paste do zebow? ;)