Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE] moja nowa bestia quattro, 180 kucy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialbym sie pochwalic moim nowym nabytkiem, jest to AKE z 2003r 170tys ori przebiegu, quattro manual 6 biegow. mam ja od niecalego miesiaca i coraz bardzoej mi sie podoba :decayed: wiem, co pisza o tych silnikach, mam nadzieje ze moj troche posłuzy! Z wyposazenia jest to oryginalny S-Line, 8 poduch, xenon, el. fotele, pakiet oswietlenie, zawias 1BV, nie bede sie rozpisywal, bo ma wszystko czego mi trzeba :) Wazne, ze są cztery kółka z przodu. Powymienialem wahacze i koncowki (lemforder) do tego olej castrol 5w30 LL i wszystkie filtry. z rzeczy ktore bym zrobil to zajrzalbym do klimatronika bo jakos raz dziala mocniej raz slabiej ( zrobie nastawy, czekam na interface) do tego jakas polerka by sie przydala, reczna oczywiscie bo maszynowo sie boje:P nie mam doswiadczenia, btw, co polecacie? (efekt lustro), ponizej dolaczam album ze zdjeciami, wszelkie sugestie dotyczace auta, co zrobic, gdzie zajrzec, co by sie przydalo, na co w szczegolnosci uwazac mile widziane !:)

audik moj - Motoryzacja - Fotosik.pl

zdjecia z zewnatrz zamieszcze jutro!

Opublikowano

DMI... Heh, niedaleko mnie :wink: fura fajna :)

Opublikowano
  • Autor

no DMI bylo... teraz DW a dokladniej to auto caly czas uzytkuje w Belgii :)

Opublikowano

Ładny avancik :good: Życzę bezawaryjności :wink: jakieś mody w planach? :naughty:

Opublikowano

Ladna

oby sluzyla jak najdluzej:wink:

Przydaloby sie zdjecie z zew w calosci

Opublikowano
  • Autor

co do modów, to LEDy w podsufitce (czarna :D) grill cały w chrom (dolny i gorny) myslalem o naglosnieniu BOSE, chociaz ten co mam (audi concert chyba) ro***erdala wiec jeszcze sie zastanawiam, podlaczenie spryskow reflektorow i listwy boczne dolne w kolor, zdrerzaki mam w kolorze nadwozia ale listwy plastikowe :(

a no i chcialbym zestaw glosnomowiacy bluetooth

Opublikowano

BOSE jeszcze bardziej będzie "rozwalać system" :decayed: Może pomyśl nad wstawieniem rns-e :wink: Lusterka ciekawie wyglądają... Od chińczyka, czy ori s4?? Felunek też :thumbup1:

Dołóż też znaczek ":quattro:", bo gdzieś Ci go wywiało... :whistling:

Opublikowano
co do modów, to LEDy w podsufitce (czarna :D) grill cały w chrom (dolny i gorny) myslalem o naglosnieniu BOSE, chociaz ten co mam (audi concert chyba) ro***erdala wiec jeszcze sie zastanawiam, podlaczenie spryskow reflektorow i listwy boczne dolne w kolor, zdrerzaki mam w kolorze nadwozia ale listwy plastikowe :(

a no i chcialbym zestaw glosnomowiacy bluetooth

BOSE to piekna sprawa jak masz kase na ten mod to rob bo zalowac nie bedziesz :naughty:

ale z tymi grilami to bym nie przesadzal :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, dodaje zdjecia tak jak mowilem, mam male odpryski na masce, co na to polecacie?

outside - Motoryzacja - Fotosik.pl

pytanko do andr3i, jaki jest koszt zalozenia bose'a i co obejmuje? 10-12 glosnigow, subbas jakies koncowki mocy?

Opublikowano
  • Autor

lusterka są oryginalne, kosztowaly ponoc 800zł, przynajmniej takie info dostalem, co do znaczka :quattro: to ciagle szukam :D

Opublikowano

wklej normalne foty Kolego.

Opublikowano

no z zewnatrz ladnie sie prezentuje :wink:

koszt BOSE to w zaleznosci za ile sie uda wychaczyc na allegro lub moze na forum

mysle ze do tysiaca sie zmiescisz

a co do ramki na tablice z tylu:thumbdown::thumbdown: tak bardzo lubisz chrom?:facepalm:

nie zepsuj sobie tego auta bo wstyd bedzie jezdzic takim swiecacym paskudztwem, pakiet chrom jak najbardziej ale sa jakies granice

Opublikowano
  • Autor

Spoko, kupilem auto w takim stanie w jakim obecnie widac na zdjeciach i w sumie jestem w fazie przemyslania jak auto ma wyglądać, chociaz powiem, ze przedni grill caly w chromie mi sie osobiscie podoba, co polecasz w takim razie na tylna ramke? moze by ja calkowicie usunac? Czytalem o tym bose i troche sie zdziwilem, myslalem ze jest to kwestia wymiany glosnikow, ale widze ze to grubsza sprawa, moze podmianka samego wzmaka... narazie chcialbym odswiezyc lakier i zrobic efekt lustra, do tego jakis dobry produkt na fele, moze masz racje z tym chromem, moze to lekka przesada. Myslalem jeszcze o malowaniu wszystkich dodatkow w czarny mat albo w kolor lakieru...

MARCIN607 a czy te foty sa nienormalne?

Opublikowano
  • Autor

no zamawiam :D fajne

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,oblukana na żywo i powiem że zadbana widać że dbasz o auto,felga robi fajny efekt:wink:Wiadomy przez nas problem do załatwienia i furka dla Twojej rodzinki jak najbardziej na tak.

Bezawaryjności i szerokości:wink:

Opublikowano

fajna fura :) oby silnik nie sprawiał kłopotów....