Piotrek81 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 witam;mam takie pytanie,czy ta kierownica bedzie obslugiwac rns-e,02 03 04 05 AUDI A4 STEERING WHEEL S-LINE 3 SPOKE BLACK CLEAN, OEM | eBay mam taka sama tylko bez przyciskow,jesli tak to co jest potrzebne aby wszystko chodzilo?Zgory dzieki za pomoc...
Bromchit Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ta kierownica nie będzie obsługiwać RNS-e, to nie jest kierownica multifunkcyjna. W B6 multifunkcyjne kierownice były tylko czteroramienne.
Piotrek81 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 czyli obsluguje tylko zwykle radia?typu symphony
Bieniek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To jest kierownicą do automatycznej skrzyni biegów.przyciskami mozesz zmieniać biegi.
Piotrek81 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ale ona pochodzi z auta ze skrzynia manualna i z obu stron ma( + -)dziwne powinna miec przyciski do zmiany biegow chyba pod...
Bromchit Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ale ona pochodzi z auta ze skrzynia manualna i z obu stron ma( + -)dziwne powinna miec przyciski do zmiany biegow chyba pod... Z jakiego auta ona pochodzi, to mało ważne, bo nie wiadomo co w aucie było zmieniane. Przecież napisałem, że nie było multifunkcyjnych kierownic trójramiennych w B6, więc żadna kierownica trójramienna w B6 nie może sterować radiem, i tyle. Ta z linku jest na 100% do automatu.
Piotrek81 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ok.dzieki juz wszystko wiem...
Rekomendowane odpowiedzi