olovski Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 siemka jak w temacie ktos sie orientuje wiem ze to z ibizy i silnika poprzecznego wiem ze turbina zespolona z kolektorem ale mocowanie do glowicy ma tez w pionie a nie jak 2.0tdi ukosne ktos probowal montowac? moja i na wykonczeniu i szukam alternatywy
olovski Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 nie podjedzie:wink: magic orientujesz sie jakie sa roznice ewentualnie co nie pasuje?? ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- heh nikt nie probowal rezania tej suszarki w A4?? ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ---------- a moze ktos powie czy warto zakladac turbawe z SILNIKA 2.0 TDI BPW???
.Pablo. Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ---------- [/color]a moze ktos powie czy warto zakladac turbawe z SILNIKA 2.0 TDI BPW??? Jak coś to będę sprzedawał swoje turbo z bpw stan idealny. Włożyłem do siebie brd i fmic więc stara mi została.
olovski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Pablo jaka cena i jaki stan suszary??
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Po co kombinowac, tyle jest juz turbin sprawdzonych:wink:
olovski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Po co kombinowac, tyle jest juz turbin sprawdzonych:wink: w sumie tak ale z BRD roznie bywa trafi sie na taka ze ladnie wstanie a druga bedzie zamulac i podobniez bywa ze ukrecaja sie walki na wirnikach ale to tylko jakas opinia kogos tam wielkie plany byly ale doszedlem do wniosku ze rakiety z tego nie zrobie wiec najozsadniejsze rozwiazanie to cos z AWX/AVF moze wlasnie BPW ze 140 konnego 2.0TDI ale ze zanlazlem z Ibizy a ona w serii 160kunia sterowana grucha wiec moze by sprobowac ogolnie za duzo mozliwosci hehe
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ostatnio miałem przyjemnosc latać AJM z BRD zmodzonym na 184km, ładnie na trzecim biegu wstaje przy 1900obr więc da sie:wink:
olovski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ostatnio miałem przyjemnosc latać AJM z BRD zmodzonym na 184km, ładnie na trzecim biegu wstaje przy 1900obr więc da sie:wink: wlasnie o tym pisze Kowi jedna pieknie bedzie wstawac inna juz nie wiem nie sprobujesz sie nie dowiesz a wiekszosc ludzi sprzedajacych nie wymieni ci turbawy bo nie bedzie wstawac jak trzeba hehe
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dla mnie to są mity.. tak jak sypiace sie hybrydy po 25tys:whistling:
olovski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 hehe widze sam na hybrydzie latasz niom i o nich tez rozne opinie kraza wazne ze twoja bangla jak trzeba, ponoc roznie pzy strojeniu jest z hybrydami ale pewnie dobry tuner sobie z tym poradzi
MAGIC87 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 wkladaj CAHA:wink: ladnie wstaje ma lepszy dół od BRD i góra tez niczego sobie:wink: BPX/ARL nie podejdzie.
olovski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 CAHA byl plan ale za duzo rezania albo sie starzeje hehehe
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Bierz cahe, BRD wstaje różnie tak jak pisałeś i to nie są mity. 2 turbiny kupione w tym samym czasie - jedna wstaje ładnie a druga słabiej. Tuner musi się namęczyć, żeby ją obudzić. Warto wziąć to pod uwagę, przy wyborze tunera (swoją drogą polecam Spanky-ego od nas z forum:thumbup1:).
Kowi87 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Bierz cahe, BRD wstaje różnie tak jak pisałeś i to nie są mity.2 turbiny kupione w tym samym czasie - jedna wstaje ładnie a druga słabiej. Tuner musi się namęczyć, żeby ją obudzić. Warto wziąć to pod uwagę, przy wyborze tunera (swoją drogą polecam Spanky-ego od nas z forum:thumbup1:). ile wyszło:naughty:
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Sporo:naughty: Będzie jeszcze poprawa. A za jakiś czas pewnie jednak caha.
Kowi87 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Sporo:naughty:Będzie jeszcze poprawa. A za jakiś czas pewnie jednak caha. dawaj na PW:kox:
olovski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 piszcie tu sam jestem ciekaw
Rekomendowane odpowiedzi