Opublikowano 4 Czerwca 200818 l Autor piszcie jak prace przebiegają bo zainteresowanie wzrasta, też do tego sie przymierzam :> wszystkie graty do montażu już mam jeszcze tylko zastanawiam się na zderzakiem S4 do fimic'a pasowałby idealnie
Opublikowano 4 Czerwca 200818 l Koledzy, a co sądzicie o zakupie czegoś takiego. Jak za zestaw to też cena jest chyba śmieszna . I wygląda, że powinno wejść przy ori zderzaku. Warto kupić?? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CXRacing-FMIC-Turbo-Intercooler-piping-kit-Audi-A4-A6_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33602QQihZ010QQitemZ200223730419QQrdZ1QQsspagenameZWDVW albo http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CXRacing-Intercooler-Piping-M3-A4-A6-Celica-27x6x2-5_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713Q2em153Q2el1262QQcategoryZ33742QQihZ011QQitemZ320253585656
Opublikowano 4 Czerwca 200818 l skalarx fajny kit i niezła cena - jak będziesz kupował to daj znać na priv - może weźmiemy razem to wysyłka wyjdzie taniej - Gerax też o takim zestawie myśli :>
Opublikowano 4 Czerwca 200818 l Jeśli taki KIT pasuje do naszych TDi-ków to myślę że dużo chętnych się znajdzie
Opublikowano 4 Czerwca 200818 l No jasne że się znajdzie, możecie mnie już na listę wpisać Ciekaw jestem tylko ile by trzeba było na przesyłkę czekać... [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 00:29 _________________________________________________A może jakieś grupowe zamówienie...
Opublikowano 5 Czerwca 200818 l dajcie znac jak bedziecie zbierac ekipe .... [tylko bedzie troszke problemow z dopasowaniem do TDI]
Opublikowano 5 Czerwca 200818 l To może zrobimy jakieś grupowe zamówienie - sporządzamy listę? - może będzie jeszcze jakiś upust przy większej ilości?
Opublikowano 5 Czerwca 200818 l Widzę że chętnych jest sporo :th: Jak jest ktos co może złożyć zamówienie - dobrze zna język to niech wątek zakłada i się będziemy wpisywać Ktoś chętny :?:
Opublikowano 6 Czerwca 200818 l ciekawe jaki byłby koszt wysyłki w przydatku wiekszej ilosci sztuk, bo pojedynczo to 150 - 200 $
Opublikowano 6 Czerwca 200818 l Niech ktoś najbardziej obeznany w FMIC wskaże który zestaw najlepiej będzie pasował do naszych tdików a ja ustalę ze sprzedawcą jaki byłby koszt transportu np 10szt. i wtedy będziemy mogli ruszyć z grupowym zamówieniem
Opublikowano 6 Czerwca 200818 l Niech ktoś najbardziej obeznany w FMIC wskaże który zestaw najlepiej będzie pasował do naszych tdików a ja ustalę ze sprzedawcą jaki byłby koszt transportu np 10szt. i wtedy będziemy mogli ruszyć z grupowym zamówieniem gemeralnie zaden .... problem bedzie w orurowaniu ... te zestawu sa chyba pod 1.8T .. przydalo by sie porownac jakie sa roznice w oruroawniu miedzy 1.8T a 1.9 TDI i sprawdzic czy z tego zestawu da sei cos wykombinowac ... Poziek jak to jest rozwiazane w 1.8T B5 ... ?
Opublikowano 6 Czerwca 200818 l Wiadomo że nie pasi idealnie ale może da się jakoś zakombinować. Jest trochę tych rurek i złączek dzięki którym jest jakieś pole manewru.
Opublikowano 6 Czerwca 200818 l No ja też byłbym chętny na taki zestaw. Ciekawe czy ktoś sprzedaje takie zestawy pod TDI bo z tego co szukałem są tylko do benzyn ale pewnie wystarczy troszke rury poprzerabiać i będzie pasować do TDI.
Opublikowano 6 Czerwca 200818 l w likend przestudiuje ETKE i zobacze czy cos z tego zestawu da sie wyrezac .... [szkoda ze nie ma gotowych zestawów do TDI ]