Mike68 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 właśnie , słychac to jedynie przy małej predkości i wyłącznie podczas hamowania silnikiem / stuki jak by co obrót koła / jazda normalna oraz na luzie z górki jest ok - przy hamowaniu silnikiem stuka w przodzie Pierwszy raz coś takiego usłyszałem dzisiaj , bywa też tak że nie zawsze to wystepuje ale dzisiaj się deko tym przejąłem Jest to gdzies z przodu - a4 avant 98 rok
wojtas-audi Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Moze wachacz ktorys sie juz wykonczyl
Mike68 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Moze wachacz ktorys sie juz wykonczyl czy on może powodować taki objaw?? bo to ze stuka na nierównościach to wiem ale zeby tak co obrót koła na hamowaniu silnikiem to niewiedziałem. Faktycznie cos na pewno mam do wymiany i czekam az połatają conieco drogi bo stuka/puka w przodzie na nierównościach ale jakiej firmy kupić ? nie wytrzymały po ostatniej wymianie 2 wahaczy 10 tyś km więc już nie wiem jakie kupić
Viking Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja u siebie sprawdzałem wahacze i wszystko niby jest ok a tez coś czasami stuka... mam tylko małe luzy na łącznikach. Czy on mogą być też przyczyną stuku???
Mike68 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no i okazało się ze to był kamyk jaki wdarł się miedzy tarcze a szczęki i siedział tak ze 100km - pozostał po nim rowek od wewnetrznej strony tarczy ale mimo to i tak mam po diagnostyce do wymiany 4 dolne wachacze
Rekomendowane odpowiedzi