shakal Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 akjam, widzę, że jest więcej osób które druciarstwa w aucie nie lubią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 dziwne bo ja kupilem z allegro za 100 te lampki ledowe i wydupilo mi blad spalonej zarowki:eusathink: a mialo nie wywalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Co za mądrala ci tak powiedzial Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Co za mądrala ci tak powiedzialWysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 koledzy tu pisza ze w b6 nie wywala i koles na aukcji tez zapewnial:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Nie wywala jak sie ma modul low. Przy high bedzie wywalal. Wiec trzeba miec swiadomosc co sie ma w aucie. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No dokładnie. Jak masz kontrolę żarówek to błąd będzie wywalał a za to właśnie odpowiedzialny jest moduł o którym pisze wyżej Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 to tylko rezystor mnie ratuje w tej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 panowie a miał ktoś do czynienia z takimi lampkami? LED tablicy rejestracyjnej AUDI A4 B7 BEZ BŁĘDÓW ! (3141052597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 pany powiedzcie mi czy do swoich ledowych lampek potrzebuje 1 takiego rezystora czy dwa?Audi LED Adapter Kennzeichenbeleuchtung Kennzeichenleuchten A3 S3 8P S4 A4 B6 B7 | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marda16 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 pany powiedzcie mi czy do swoich ledowych lampek potrzebuje 1 takiego rezystora czy dwa?Audi LED Adapter Kennzeichenbeleuchtung Kennzeichenleuchten A3 S3 8P S4 A4 B6 B7 | eBay jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mam jeszcze jeden taki adapter na sprzedaż jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Mam jeszcze jeden taki adapter na sprzedaż jakby co. a ile bys chcial za niego:decayed:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik123 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie wywala jak sie ma modul low. Przy high bedzie wywalal. Wiec trzeba miec swiadomosc co sie ma w aucie.Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 mam moduł high i zero błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba3112 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Nie wywala jak sie ma modul low. Przy high bedzie wywalal. Wiec trzeba miec swiadomosc co sie ma w aucie.Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Mam high, nie wywala błędu, wiec twoja teoria nie do końca słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 też mam high i błedu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik123 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 przypomina ze rozmawiamy o b6 chyba ze u Tomka auto z podpisu jest nieaktulne bo błedy sa ale b7/b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 z tego co tu piszą to niektorym w b6 tez wywala bład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no ja mam b6 nadal i niestety blad jest ale juz niedlugo:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik123 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 widac Tomasz ma wyjatkowe auto możesz założyć stare lampki w wyjąc zarówke, bo jestem ciekaw czy wywali bład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jezdzilem caly czas bez jednej zarowki i nie mialem i nie mam do tej pory zadnego bledu:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi