audifan1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam WSZYSTKICH , Od kilku miesiecy posiadam A4 b6 1.9 TDI (130PS) Całkowity golas z resztą sami zobaczcie : (będę wdzięczny za sugestie od czego należałoby zacząć . . . : ) Pozdrawiam !
jozek726 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Po okazyjnej cenie powiadasz szczerze to bym sprzedał ją
Seba_LDZ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Siema Ale co chcesz zaczac ? Albo ja nie widze na tel xalej tresci wiadomosci
iconslave Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 siema na poczatek dokladki w kolor
audifan1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Widzisz -jozek726- nie każdy ma taka jak Twoja
Góral65 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 na początek troszkę zrób kilometrów to samo wyjdzie co trzeba robić
jozek726 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Widzisz -jozek726- nie każdy ma taka jak Twoja bo nie każdy kupuje w "promocji"
audifan1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Widzisz -jozek726- nie każdy ma taka jak Twoja bo nie każdy kupuje w "promocji" Może i masz racje , ale liczyłem na pomoc.
Seba_LDZ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ale czego oczekujesz ? skoro masz golasa pomysl co by sie przydalo i po kolei dokladaj opcje i tyle
tomx Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 audina jak kazda po co ci pomoc? dbaj i sie ciesz jazda:banan: rozbieraj ja zobacz czy nie bita jezli nie pojezdzi chcac wypasu trzeba bylo brac a8:banan:
jozek726 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Widzisz -jozek726- nie każdy ma taka jak Twoja bo nie każdy kupuje w "promocji" Może i masz racje , ale liczyłem na pomoc. daj jakieś fotki wnętrza, zacznij może na spokojnie od jakiegoś koła lepszego, potem może xenon, pomaluj dokładki w kolor, wnętrza nie widzę więc za dożo nie powiem
filip1001 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jozek 726, bądź milszy dla nowych user'ów do założyciela tematu: wstaw fotki środka i może napisz co byś chciał zmienić w aucie ( Twoje propozycje)
Fr0styyy. Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja przy tym kolorku zrobiłbym Czarny grill (górna i dolna ramka) S-Line przód/tył + listwy boczne S4 RNS-E Kiera MF Felgi 18" Zawias S-Line/albo niżej Czarne wnętrze lamp CLH Grzane stołki TV w RNS 4x elektryka Dokładki w kolor nadwozia Bixy + soczewki z B8 Więcej by się uzbierało, ale nie mam weny
audifan1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Fotki wnetrza dołącze na dniach. Z wizualnych rzeczy zajme sie na wstepie kolami,myslalem tez o wygodniejszych fotelach i nowej kierownicy multi. Jesli chodzi o techniczne sprawy moze pelny fis.
Fr0styyy. Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Fotki wnetrza dołącze na dniach.Z wizualnych rzeczy zajme sie na wstepie kolami,myslalem tez o wygodniejszych fotelach i nowej kierownicy multi. Jesli chodzi o techniczne sprawy moze pelny fis. Do tego licznik w kolor:naughty:
audifan1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Fotki wnetrza dołącze na dniach.Z wizualnych rzeczy zajme sie na wstepie kolami,myslalem tez o wygodniejszych fotelach i nowej kierownicy multi. Jesli chodzi o techniczne sprawy moze pelny fis. Do tego licznik w kolor:naughty: Obowiązkowo : ) Hehe
srb38vx Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Sprawa jest prosta jeden wypad na spota i lista modzenia sie nigdy nie skończy
miszka Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Siema! Ja ci powiem tak po zarejestrowaniu się na tym forum i po przeczytaniu i obejrzeniu parunastu dobrych tematów z klubowymi furkami będziesz chciał mieć wszystko i włączy ci się rezara , twój portfel i konto w banku nigdy już nie będzie takie samo jak kiedyś , twoja kobieta będzie na ciebie krzywo patrzała za każdym razem jak kurier będzie ci coś do domu taszczył a ty będziesz całymi dniami i nocami dusił allegro i klubowy dział sprzedam żeby wyhaczyć coś fajnego w dobrej kasie . Taka jest rzeczywistość i tego się nie da uniknąć i na pewno nie jeden klubowicz na tym forum się o tym przekonał . Więc do dzieła bo lista jest długa
Rekomendowane odpowiedzi