Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Wieluniu

Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chłopaki szykować fotki swoich bryk :good:

:naughty::good:

Opublikowano

Co taka mała aktywność,pogoda tak na was źle wpływa?[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 19:30_________________________________________________

Co taka mała aktywność,pogoda tak na was źle wpływa?

:mysli: bez odzewu zaczynam się martwić,spotów też chyba nie będziemy robić :mysli:

Opublikowano

ludzie tyrają na RS-y i nie mają czasu i siły dla forum :naughty:

ale spoty to rzecz święta i zjawią się wszyscy :evil:

Opublikowano

Co taka mała aktywność,pogoda tak na was źle wpływa?[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 19:30_________________________________________________

Co taka mała aktywność,pogoda tak na was źle wpływa?

:mysli: bez odzewu zaczynam się martwić,spotów też chyba nie będziemy robić :mysli:

chyba nie bo niema czasu :gwizdanie:

Opublikowano

jak nie jak TAK bo do SKL pojade :polew:

a tak na poważnie to jubileuszowy spocik będzie, więc wypada być i już :evil:

Opublikowano

Witam i pozdrawiam kolegów z łódzkiego ! :hi:

To kiedy ta ustawka i ilu Was będzie bo nie wiem czy brać kogoś do pomocy? haha :> żartuję oczywiście.

Mam nadzieję że uda mi się wpaść na 1 marca.

Pozdrawiam.

Jarek

Opublikowano

super Jaro, że Twoja furka jest zdrowa :good:

ustawka, hm czemu nie zapraszam :evil:

to milo, że ciągnie Cie do nas :good:

Opublikowano

no to ciekawie się zapowiada, zamienimy zimowy drift na kreske :gwizdanie:

co na to A6-tkowiczowie :naughty:

[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 21:29_________________________________________________[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 21:23_________________________________________________alex ładny kramik wystawiłeś :gwizdanie: a do RS-a coś masz :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam/b6_awx_hak_holowniczy_odpinany_do_b6-t67862.0.html;msg740740

wiosenne porządki robie :wink4:

Opublikowano

no to ciekawie się zapowiada, zamienimy zimowy drift na kreske :gwizdanie:

co na to A6-tkowiczowie

Dla nich to się nie nadaje,zbyt słabe obciążenie dla wspomagania :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wieluń nie spać! :decayed:

Prawdopodobnie kolejny nasz spot odbędzie się za tydzień w sobotę.

Pisaliście, że w tygodniu się Was nie wyrwie... ale weekend czemu nie :evil:

Zatem wstępnie informuję, w imieniu własnym i swojej ekipy zaprosić Was chcę na spota integracyjnego do naszej wioski, który odbędzie się 7 marca :naughty:

Proszę o pozytywne rozpatrzenie zaproszenia, kłaniam się... Osa :notworthy:

Opublikowano

witam ja mam pytanko calkiem z innej beczki czy ta kregielnia jest jz czynna oficjalnie i czy smigacie do tego klobucka i czemu macie tak malo fotek z spotow? i jesli mi nic nie wypadnie to podjade na spota moim nowym nabytkiem ale co niektorzy wiedza czym jezdze(czarne a4 kombi)

Opublikowano

Witam NOKIA62.Kręgielnia jeszcze oficjalnie nie otwarta,ale A4-KLub Wieluń ma wejście od dawna.

Czemu ja Cię na spotach nie widzę :cool1: [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 19:50_________________________________________________Może złamiemy zasadę i śmigniemy w sobotę 07.03 do Kłobucka na spocik?

Opublikowano

Może złamiemy zasadę i śmigniemy jutro do Kłobucka na spocik?

Misie kochane, ale ten spocik nie jest jutro!!!!! tylko za tydzień w sobotę! 7ego marca :)[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:34_________________________________________________cieszę się, że jednak padła propozycja przełamania zasad :naughty:

spot mamy za tydzień w sobotę więc to dla Was nawet chyba lepiej, bo macie więcej czasu na zastanowienie się i zgadanie co do przyjazdu do nas.

Jeszcze raz serdecznie ZAPRASZAM :>

Opublikowano

Jaro75,ja myślałem że ty pod ziemię zapadłeś się ze swoją furką :wallbash: Zapraszamy na spocik :hi:

Jak śmiga niunia?

[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 21:23_________________________________________________alex ładny kramik wystawiłeś :gwizdanie: a do RS-a coś masz :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam/b6_awx_hak_holowniczy_odpinany_do_b6-t67862.0.html;msg740740

Polecam dobry towar :kox:

Hej Maro !

Ja sie nie zapadłem i nie zapomniałem o Was.Tak wyszło ża te niedziele mam często zajęte szczególnie z moją kochaną córcią :> Niunia chodzi całkiem dobrze.Takie małe dolegliwości wieku emerytalnego :polew:Ostatnio nawet wymieniłem jej olejek,filterek paliwa,termostat i wypłukałem cały układ chłodniczy i nalałem świerzutkiego koncentratu.Idzie jak oszlała :shocked: haha Troszkę puka zawieszka z prawej strony ale powoli dojdę do tego jak finanse pozwolą.No i co z przykorścią muszę napisać jest baaaardzo brudna bo od dawna jej nie myłem.Taka pogoda że nie warto.Ciągle błoto :wallbash:

Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz.Postaram się wpaść.Jeszcze nie raz.

Jarek