Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dywaniki gumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie , mianowicie czy z audi a4 b6 podejdą oryginalne tylne dywaniki gumowe do a4 b5 poliftowej ??

Bo z tego co dzwoniłem do dealerach audi nie idzie już zamówić nigdzie tylnych dywaników gumowych do a4 b5 , a do b6 można zamówić .

Opublikowano

szukaj na allegro, duzo jest, mozna kupic w dobrych pieniadzach wszystkie dywaniki w zestawie z mata do bagaznika...

Opublikowano
Witam

Mam pytanie , mianowicie czy z audi a4 b6 podejdą oryginalne tylne dywaniki gumowe do a4 b5 poliftowej ??

Bo z tego co dzwoniłem do dealerach audi nie idzie już zamówić nigdzie tylnych dywaników gumowych do a4 b5 , a do b6 można zamówić .

Jak szukasz gumowe to polecam ORYGINALNE dywaniki gumowe Audi A4 B5 M200310 (2566463207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Są bardzo dobrej jakości i tak jak w opisie mają wysoka krawędź.

Opublikowano

Te dywaniki to z oryginałem mają tyle wspólnego co rum z rumakiem :wink: ale wyglądają ok i cena też dobra. Ewentualnie niemieckie Petexy. Kształem dywaniki oryginalne z B6 z grubsza przypasują, ale na pewno ich nie zapniesz w oryginalne mocowania w podłodze i będą się suwać.

Opublikowano

polecam patexy pomimo braku stoperow wcale mocno sie nie przesuwają...

Opublikowano

moje petexy pasowaly ale na 99%, o ile lewy dywanik sie zapina, to prawego trzeba troche zwężyć żeby trafił w otwory, dlatego jak już się go zapnie to jest niewielka fałda ale ogólnie polecam

Opublikowano
  • Autor
Witam

Jak szukasz gumowe to polecam ORYGINALNE dywaniki gumowe Audi A4 B5 M200310 (2566463207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Są bardzo dobrej jakości i tak jak w opisie mają wysoka krawędź.

polecam patexy pomimo braku stoperow wcale mocno sie nie przesuwają...

Ani te z linku ani Petexy mi się nie podobają i nie założę takich, jedyne które mi się podobają to te oryginały na przód JEDYNE ORYGINALNE DYWANIKI GUMOWE AUDI A4 B5 95-00 (2530228536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Problem w tym że tylnych oryginalnych już nie można zamówić dlatego szukam oryginalnych jeszcze tylnych . Dlatego się pytałem czy ori z B6 podejdą do B5 bo można je zamówić .

Opublikowano

E tam, ja puki jest okres letni mam tylko ori welury bo mam jasno szarą wykładzinę na podłodze a takich gumowych do B5 się nie kupi a czarne wyglądają tragicznie...:facepalm:

Za to na zimę kupię jakiekolwiek spasowane do B5, byle by miały wysokie ranty bo akurat w nosie będę miał jak to w zimie będzie wyglądało wsiadając do auta 5 razy dziennie z buciorami ze śniegiem :wink:

Opublikowano

kurde , dywaniki maja być czarne po to żeby jak najmniej się brudziły jak wybrzydzacie ,że te wyglądają tragicznie czy tamte to polecam sklep z dywanami :grin: ja ze swojej strony polecam Petex jakość gumy do wszystkich innych (miałem ich troche) jest super mega extra widać rękę niemca a wygladają w aucie naprawde dobrze lepiej niż na fotkach