bryndal90 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam Koledzy, chciałbym wymienić zwykłe zarówki w moim audi na zestaw HID mozecie jakiś polecić? z góry dzieki za odpowiedź
OLIVER Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam Koledzy, chciałbym wymienić zwykłe zarówki w moim audi na zestaw HID mozecie jakiś polecić? z góry dzieki za odpowiedź Tu masz zestaw które przetwornice montujesz pod reflektorem i nic nie widać .. Barwę światła polecam 4300k No i co najmniej spryski reflektorów montaż Cię czeka ... Zestaw xenon slim H7R
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 noi lampy soczewkowe jeśli nie masz, a po roczniku wychodzi na to ze nie:wink:
skater69 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 ja w swojej mam 8000K i jestem zadowolony:)
Kowi87 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 ja w swojej mam 8000K i jestem zadowolony:) do czasu aż przyjdzie Ci w nocy jechać w deszcz mijajac sie z samochodami:whistling:
cougarr2 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 to xena wiemy jakiego wkładać, teraz niech jeszcze ktoś pokaże sprawdzone spryski czytałem coś ostatnio żeby w takich zestawach izolować kable żeby nie zakłócały innych podzespołów jaka taśma się do tego nadaje ??
skater69 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 mialem 10 tys k wlozone wtedy to byl kosmos:)
Rekomendowane odpowiedzi