adik1983 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 mam pytanie od czasu do czasu slychac stuki w tylnym zawieszeniu tuleje metalowo gumowe wymieniłem na nowe i dalej czy mogo to byc górne mocowania amortyzatora wyrobione na przegladzie sprawdzalem amorki i sa jeszcze wporzadku
pakotomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 U mnie w B6 też sporadycznie było słychać takie stuki. 2 razy byłem na stacji diagnostycznej i na pierwszej nic nie nie wykazało, a na drugiej zwrócili mi uwagę na łączniki stabilizatora z tyłu. Podjechałem do serwisu i tam także wskazano na łączniki. Wymieniłem i jak na razie jest oki:naughty:
adik1983 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ale czy w audi a4 b5 występuje jakis łacznik stabilizatora z tyłu
Kasjan Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 U mnie takie stuki pojawiły się po zamontowaniu gwintu...
fireman82 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 mam pytanie od czasu do czasu slychac stuki w tylnym zawieszeniu tuleje metalowo gumowe wymieniłem na nowe i dalej czy mogo to byc górne mocowania amortyzatora wyrobione na przegladzie sprawdzalem amorki i sa jeszcze wporzadku Ja miałem to samo, stuki w tylnym prawym kole, przegrzebałem wszystko, w bagażniku, może to zderzak, może łożyska... sprawdzałem i nic dalej stukało. Dałem auto koledze mechanikowi i znalazł przyczynę, wyrobiło się mocowanie amortyzatora i amorek był w nim luźny, dlatego pukało, coś tam poczarował, nawet nie wiem za bardzo co bo się spieszył ale co najważniejsze już nic nie stuka i cisza w aucie:thumbup1:
Rekomendowane odpowiedzi