Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moja bestia po małym liftingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chciałem sie pochwalic moja bestia która została troszke odmieniona i dostała lekkiego lifta

oto fotki .Pierwsza fota to przed przerubkami

016d3432edaf7919.jpg[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 18:05 _________________________________________________Druga fota po założeniu koła 17"

02f7c3e4651bd830.jpg[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 18:07 _________________________________________________0f0b69cba1616513.jpg[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 18:07 _________________________________________________b9585c0387245675.jpg[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 18:08 _________________________________________________75e18c6ca90ea1d0.jpg[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 18:08 _________________________________________________46b4740c6783a2aa.jpg[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 18:09 _________________________________________________ostatnia fotka była zrobiona przed chwilą na szybko właśnie wróciłem od firmy który przyciemniał mi szybki 20% przepuszczalnosci światła, przesły moje wszelkie oczekiwania poprostu wyglonda nie ziemsko tylko jeszcze zostało mi obniżyc przednie zawieszenie i bedzie idealnie a tak wogule to polecam we Włocławku przycienianie szyb w firmie SUNWEST przy ulicy Sesankowej

0b0b10849386cc67.jpg

[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 18:14 _________________________________________________jutro zrobie sesje to dodam pare fotek

Opublikowano

karwat23 rzeczywiscie ladnie.. :th: ale zly dzial wybrales do prezentacji auta.. :) (ale pewnie ktos sie tym zaraz zajmie)

Jedyne co Ci moge jeszcze doradzic to kierunki w blotnikach zmien na biale (np od skody fabii, octavii)

No i ten wydech jakos mi nie podchodzi.. :mysli:

Opublikowano

Obnizenie konieczne bo na 17 i tym zawiasie to smiesznie wyglada...

Opublikowano

Nooo klawo :th: Ładna maszynka, zmiany super :wink4: Tak jak koledzy wyżej piszą, lekka gleba, kierunki w błotnikach na białe i będzie kozak :kox: No i ten wydech... :decayed: Zmień na inny, bo ten psuje efekt. Ogólne super :th:

Opublikowano

Gdzie ta bestia ? :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

na 1-wszy ogien to konieczna GLEBA, nie tylko przod jak piszesz ale rowniez tyl, najlepiej -40/-30mm

fajne szyby, przyciemnione podobnie jak u mnie w Volvo

a i jeszcze ten wydech ..... seryjny w V6 jest o niebo lepszy od twojego aktualnego, przemysl jego zmiane

pzdr

• 1 rok później...
Opublikowano

Bardzo ładne autko. :good: Mógłbyś poweidzieć ile zapłaciłeś za przyciemnienie?

Opublikowano

Zmień armatę na normalny tłumik i zainstaluj firefoxa bo ortografia woła o pomstę do nieba. ;c

Opublikowano

i tak w ogóle to nie b6 z awx'em :gwizdanie:

Opublikowano

drzwi mają inny odcień koloru foto nr. 1 :rolleyes:

tyłek niżej stoi niż przód foto nr. 7 :decayed:

wydech :thumbdown:

pokaz wnętrze

a tak ładnie wygląda :)

Opublikowano

wszystko pieknie.... gdyby nie ten tłumik :sick3:

no i to kołogdyby bylo w18"

Opublikowano

fajna furka...ale tłumik szpeci :cool1:!!! no i gleba konieczna... :good:

Opublikowano

super niunia!!! tylko wez pod uwage to co napisali koledzy odnosnie wydechu i bedzie rewela. :good: chyba ze dla ciebie z tym wydechem jest ok :gwizdanie: , kwestia gustu

Opublikowano

prawy błotnik lewe drzwi kierowcy, autko miało chyba niezłego dzwona, sprawdzałeś na podłużnicach ?

Opublikowano

ciągnik po lifcie - ok :kox: