sewcio1974 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam Noszę się z zamiarem wymiany ramion wycieraczek w mojej B6 na ramiona z modelu B7(wycieraczka bezszkieletowa). Czy ktoś przerabiał ten temat? Istnieje taka możliwość? Licze na Wasze podpowiedzi. Pozdrawiam
bobikos Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 da się bez żadnego problemu. Temat poruszany już na forum. Koledzy sprzedają tu komplety, możesz też kupić na allegro bądź w ASO.
jarek_ns Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tu masz aukcje od GŁadysza RAMIONA PIÓRA WYCIERACZEK AERO AUDI A4 B6 ORYG. (2591258171) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do zdjęcia ramion potrzebny ci będzie mały ściągacz, jak sam robiłem taki.
bartasg1 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 panowie gdzie można kupić te ramiona od wycieraczek?
jarek_ns Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Napisz do Czakiego może będzie miał używki, ewentualnie u gładysza dostaniesz komplet nowych piór z ramionami za około 250pln + kw. Mają aukcje wystawione na allegro ---------- Post dopisany at 08:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:36 ---------- Nawet taniej ma. Tu masz aukcje RAMIONA PIÓRA WYCIERACZEK AERO AUDI A4 B6 ORYG. (3245123561) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myrmex Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 orientuje się ktoś gdzie dostanę taki ściągacz? Chciałbym sam dokonac wymiany
kielbu Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Podjedz gdzieś gdzie wymieniają szyby, ściągną Ci w 2 min. Ewentualnie allegro Edytowane 20 Maja 2015 przez kielbu
rysuchom Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jeżeli masz problem z demontażem wycieraczek odpuśc sobie ściagacz, weż do reki opalarkę lub suszarkę do włosów, podgrzej ośkę wycieraczki i zejdzie elegancko.(podejrzane w serwisie).
myrmex Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jeżeli masz problem z demontażem wycieraczek odpuśc sobie ściagacz, weż do reki opalarkę lub suszarkę do włosów, podgrzej ośkę wycieraczki i zejdzie elegancko.(podejrzane w serwisie). Ooo! Dzięki kolego za podpowiedź. Spróbuję bo mam już ściągacz ale za nic w świecie nie chciało puścić :/ Może faktycznie na gorąco zejdzie:) Ps.Ramiona+wycieraczki aero kupiłem w ASO za 240 zł. 1
Rekomendowane odpowiedzi