Faster84 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam prosze o analize logów dynamicznych przy 4ooo obr odcina turbo VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
DragonGTI Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Moim zdaniem czujnik ciśnienia doładowania do wymiany...
Faster84 Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 czyli co n75?? wlasnie go czyscilem dzisiaj
Sztomel Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 I to jest wlaśnie to, że jedni chcą pojedyncze logi a ja chcę podwójne : w jednym logu masz niewielkie przeładowanie a w drugim już spore. Zrób prosze dwa logi jednocześnie czyli 003 z 011 a wtedy będzie widać czy masz dziurę w dolocie czy nie. Nie można na podtawie pojedynczych logów ustalić czy masz nieszzelność bo w pierwszym logu masz niewielkie przeładowanie turbo ale już w trzecim od końca doładowanie sięga prawie 1,3 bara.
DragonGTI Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Nie, nie o to mi chodziło, N75 to zawór regulacji cisnienia doładowania... widac tutaj przeładowanie dosyć spore, wygląda na to że sprężarka sie zacina.. Pospieszylem sie troche z tym czujnikiem i nie wiem czy pomyslałem dobrze..
Faster84 Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 speżarka? a gdzie to jest? IC? ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- Bo powiem wam cos jeszcze ze wlasnie na poczatku czyli 003 log odcinalo mi turbo ale jak mu tak powstawialem to juz przy 010 nie odcielo mi turbiny czy to widac wszystko na logach? ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- i juz do konca jak jechalem juz nie odcielo ale nie wiem czym to bylo spowodowane ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- znaczy 003 odcielo a 011 juz nie odcielo
Rekomendowane odpowiedzi