jacek27m Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam Mam pytanie czy interfejs elm 327 podejdzie i będzie wykrywał moją audi z 1998 r.Czy w mojej furce jest złącze diagnostyczne OBD 2.Chcę użyć programu Pcmscan i poprostu chcę wiedzieć czy zobaczy moją furke.dzięki
Tom A4 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Do diagnostyki twojego auta polecam Vag com. Złącze obd 2 jest w twoim aucie i schowane jest pod klapką obok popielniczki dla pasażerów z tyłu. ELM 327 powinien widzieć twoje auto ale czy Pcmscan prawidłowo diagnozuje tego nie wiem.
jacek27m Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 dzięki.Ale tak na prawde to vagiem nie wiem jak sprawdzić działanie sondy lambdy.Chodzi mi o programik którym mogę podejżeć czujniki ich prace i wartości.Kabelek do vag-com moge pożyczyć od kolegi wrazie co.dzięki za odpowiedź
Tom A4 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Vagiem to wszystko sprawdzisz. Tu instrukcja http://www.vcds.eu/downloads/Instrukcja%20obslugi%20oprogramowania%20VCDS.pdf
jacek27m Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 zamykam temat alm 327 pasuje do wyższych modeli gdzieś od 2001 roku
Rekomendowane odpowiedzi