Skocz do zawartości
IGNOROWANY

dyfuzor tylnego zderzaka sedan B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale i tak na zderzaku S-line wygląda o niebo lepiej..

Opublikowano

Zaciekawiłeś mnie Wrc tym dyfuzorem ,gdzie go zakupić ???

Opublikowano

Nie wiem czemu ale cena powali wszystkich :kwasny: 300 EURO

Opublikowano

O fakt z 8 setek bym zapłacił ale tyle :thumbdown:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

U mnie cały środek jasny wiec zderzaki typowe s line średnio by wygladały :kwasny:

Opublikowano

ale Pawle pierdoły gadasz.. zderzaki S-line zawsze wyglądają ładnie.. a za 800 zł to wyjdzie mniej ori zderzak z dyfuzorem (wraz z malowaniem) :whistling:

Opublikowano

Ma ktos z was zamontowany ten dyfuzor? abuqu5ep.jpg

iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Tez juz go mam, musze go tylko zalozyc. Pokaz jak sie prezentuje ;)

Opublikowano

mój wygląda tak:

171c4bb2a0e31223.jpg

Opublikowano

Grom dostales pw odemnie?

Opublikowano

Nic nie dostalem

Opublikowano

Prezentacje wzorowe, czekam na pogode i zakladam

Opublikowano

Hmm, wcześniej miałem mieszane uczucia co do tej dokładki za tysiaka.... ale prezentuje się całkiem fajnie :) Michał... Olej pogodę i zakładaj :decayed: bo ciekawość mnie zrzera jak będzie na Twoim kolorze to wyglądało, mam podobny :wink:

A jak z jakością tego srebrnego plastiku ? kolor nie zejdzie razem z solą po zimie ?

Opublikowano
Hmm, wcześniej miałem mieszane uczucia co do tej dokładki za tysiaka.... ale prezentuje się całkiem fajnie :) Michał... Olej pogodę i zakładaj :decayed: bo ciekawość mnie zrzera jak będzie na Twoim kolorze to wyglądało, mam podobny :wink:

A jak z jakością tego srebrnego plastiku ? kolor nie zejdzie razem z solą po zimie ?

Ja ta srebrną listwe polakierowałem w kolor auta, a do tego obciąłem ja ok 0,5 cm z grubości ,żeby tak nie wystawała.

Zastanawiam sie teraz, czy nie dać tej dolnej dokładki w czarny mat, bo chce prysnąc tez przedni grill na czarno.

Jak sie ta piekielna zima skończy ,to pykne pare fotek jak to dokładnie u mnie wygląda

Opublikowano

No udalo mi sie dzis ogarnac temat i zamontowalem dyfuzor. Czekam jeszcze na koncowki wydechu bo narazie nieprezentuje sie za ciekawie.

9amuhuse.jpg

deqegymy.jpg

Opublikowano

zaje...ście się prezentuje w kontraście ciemny - srebrny kolor :thumbup1:

Opublikowano

a ja mam pytanko po ile koledzy placili te dyfuzory? bo znalazlem goscia ktory w interesujaco taniej cenie je rozprowadza. ale ja czekam na taka na 4 rurki.