Soczysty Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Witam mam na imie Maciej i oto moja piękność posiada silnik 1.8 Benzyna 125 KM i nietypowy kolorek jak wiecie zwinna rwie do przodu kopiłem ja 2lata temu byla bita z przodu, posiadała 18' felgi widoczne na jednej z fotek ale musiałem zmienić na oryginalne bo trochę paliła więcej na tamtych nie mam poduch sa zaślepki ;/ jeszcze trochę muszę ja doinwestowawszy i będzie jak laleczka <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
mrogal Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Witam mam na imie Maciej czesc , zaraz sie zacznie
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 No aby była laleczka to musisz spoooro doinwestowawszy:wink: na początek polecam zainteresować sie zmianą lamp przednich:thumbup1:
Soczysty Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 A co sie zacznie kurcze nie moge sobie cos z fotkami poradzic jak je powiekszyc ?? raczej lampy nie będą zmienione
Icetruckkiller Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Ringi strasznie nie pasują do Audi a szczególnie B5
cymek28 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Lampy podstawa. Klamki w kolor. Światełka odblaskowe ze zderzaka też bym wywalił. I oczywiście trochę gleby by się zdało.
Matek Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 kurcze nie moge sobie cos z fotkami poradzic jak je powiekszyc ?? raczej lampy nie będą zmienione szkoda, bo od tego bym zaczął. A co do fotek to hmm, wrzucaj tutaj miniaturki z postimage. Chętni będą w nie klikać a zdjątka się automatycznie powiększą.
Soczysty Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 tak własnie zrobiłem ustawiłem 640x480 i wyszło to co wyszło ;/
seba1-2 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 a mi się bardzo podoba tak trzymaj kolego ---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ---------- aha bo wpadły mi w oko twoje odblaski na zderzaku, mam pytanie gdzie można takie dostać
Soczysty Opublikowano 16 Października 2012 Autor Opublikowano 16 Października 2012 Audi Wędruje pod młotek brak czasu na mody i chęci Audi A4 Czarnków ? Tablica.pl proszę o skierowanie tego postu w danie miejsce jak zle go usadowiłem
linqo Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 trzcianka ? ^^ niespotykany kolorek
Ashmodan Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Ten kolor to bardziej do yarisa pasuje niż a4. Ale przynajmniej wyjątkowy.
spiderpp1 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 gleba plus ciemniejsza szyba i robi robote:) lampy przód out..
arturkw Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 zacne plany i autko powodzenia w dalszym modzeniu
Soczysty Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 przeze mnie już nic nie będzie robione jest na sprzedaż link do aukcji wyżej
Rekomendowane odpowiedzi