djzak Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 czesc:) ma ktos moze do sprzedania maty grzewcze foteli ..bo mi niegrzeje wszedzie jak powinno..a moze to sie jakos naprawia? fotele sa rozbierane tak ze mozna material z nich zdjac ?
Onkel Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Jest dział KUPIĘ tam umieść to ogłoszenie. Poszukaj na forum ktoś w Oleśnicy albo olesnie nie pamiętam dawał tapicerowi do naprawy swoje maty i płacił 100zł/szt. Ewentualnie popatrz w dziale warsztat.
domin79 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 czesc:) ma ktos moze do sprzedania maty grzewcze foteli ..bo mi niegrzeje wszedzie jak powinno..a moze to sie jakos naprawia? fotele sa rozbierane tak ze mozna material z nich zdjac ? moge naprawić , ale kawał do mnie masz:grin:
djzak Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 czesc:) ma ktos moze do sprzedania maty grzewcze foteli ..bo mi niegrzeje wszedzie jak powinno..a moze to sie jakos naprawia? fotele sa rozbierane tak ze mozna material z nich zdjac ? moge naprawić , ale kawał do mnie masz:grin: no raczej tak...a ogolem tapier to zrobi czy musi byc ktos kumaty?
Dev Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 czesc:) ma ktos moze do sprzedania maty grzewcze foteli ..bo mi niegrzeje wszedzie jak powinno..a moze to sie jakos naprawia? fotele sa rozbierane tak ze mozna material z nich zdjac ? moge naprawić , ale kawał do mnie masz:grin: mozna Ci wysłac samą matę i naprawisz ?
Gość .... Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Samą mate wystarczy i napewno naprawi sam kiedyś naprawialem. Nie ma ktoś może czujnika temp siedziska maty grzania ? PW
domin79 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 czesc:) ma ktos moze do sprzedania maty grzewcze foteli ..bo mi niegrzeje wszedzie jak powinno..a moze to sie jakos naprawia? fotele sa rozbierane tak ze mozna material z nich zdjac ? moge naprawić , ale kawał do mnie masz:grin: mozna Ci wysłac samą matę i naprawisz ? postaram sie:naughty:
Dev Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 oki, jak je wygrzebię to sie do Ciebie odezwę
MrWho Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Wymieniasz kawałek drutu oporowego ? Czy tylko zgrzewasz przepalone miejsce?
Rekomendowane odpowiedzi